Petycja do Prezydenta RP Andrzeja Dudy w sprawie ogłoszenia referendum wyjścia Polski z UE

Powody wyjścia z Unii Europejskiej:

UE nie rozwiązała żadnego z podstawowych problemów w Polsce, a wręcz przeciwnie - powoduje upadek i powolną śmierć naszego państwa.

• Zadłużanie naszego kraju co doprowadziło do wyprzedaży majątku narodowego, przemysłu włókienniczego, chemicznego, tekstylnego, farmaceutycznego, budowlanego, elektronicznego, kopalnianego, hutniczego, obronnego, transportowego, włókienniczego, telekomunikacyjnego, stoczniowego i o mały włos doprowadziło do sprzedaży lasów.
  • Polskie rolnictwo i rybołówstwo zostało zniszczone poprzez nałożone limity, zakazy oraz nakazy. Zniszczone zostały także cukrownie.
  • Potężne połacie polskiej ziemi i jezior liczone w tysięcach hektarów zostały wykupione przez obcy kapitał
  • Prawie milion ludzi zostało naciągniętych na kredyty we frankach szwajcarskich
  • Podatki są coraz wyższe i skutecznie tłamszą polską przedsiębiorczość nie dając szans ucieczki z wyścigu szczurów. Ludzie zarabiają tylko po to żeby spłacać długi, odbierane są im ich ziemie i domy na na spłatę lichwiarskich długów.
  • UE nieustannie wydaje wiążące dla Polski tysiące kretyńskich dyrektyw niszczących resztki naszej gospodarki, a następnie wprowadza trujące nas GMO a następnie każe szczepić nasze dzieci żeby chorowały na autyzm.
  • UE wprowadza do naszego kraju setki hipermarketów, które nie odprowadzają ani grosza do Skarbu Państwa, nam za to każą odprowadzać miliardy składki członkowskiej.
  • Po wstąpieniu do UE Wojsko Polskie zostało zdziesiątkowane i wysłane na wojny kolonialne w Iraku i Afganistanie.
  • Dzięki UE rozwijana jest gigantyczna biurokracja gwarantująca istnienie korupcji,
  • Ceny i podatki rosną a zarobki maleją w stosunku do inflacji,
  • Nie tworzone są zyski, a przeciwnie - marnotrawione są ciężko zarobione pieniądze,
  • UE jest antychrześcijańska, promuje dewiacje i zabijanie nienarodzonych dzieci oraz eutanazję,UE jest antydemokratyczna, europosłowie nie mają rzeczywistej władzy a prawdziwi rządzący nie są wybierani w drodze wyborów,
  • limity produkcji rolnej są poniżej samowystarczalności,
  • UE każe nam milionami przyjmować obcych nam kulturowo i niebezpiecznych wyznawców Islamu, w tym morderców i terrorystów

Przeznaczono nam rolę niewolników a nie partnerów, zabiera nam się naszą wolność i suwerenność.
  • Nie zgadzamy się na to żeby niemieccy politycy typu Schulz, Juncker czy Marnix Norder ubliżali Polsce i Polakom oraz ingerowali w sprawy w sprawy wewnętrzne Polski tworami typu komisja wenecka!
  • Nie zgadzamy sie na to żeby przedstawicielka naszego narodu Premier była poniewierana przez komisje europejskie!
    Jesteśmy suwerennym i samodzielnym narodem za którego wolność i niepodległość walczyło 35 pokoleń naszych przodków!
  • Żądamy także żeby polskojęzyczna wspólnota rozbójnicza która totalnie skarży nasz kraj na forum międzynarodowym w trybie pilnym i natychmiastowym została wydalona z naszego kraju a mienie ich zostało skonfiskowane na skarb państwa.
  • Chcemy też żeby Trybunał Konstytucyjny został rozwiązany w trybie pilnym gdyż jest to twór niepotrzebny, wprowadzający jedynie zamęt i blokujący realne dobre zmiany dla Polski.
  • Żądamy znacjonalizowania Narodowy Bank Polski i tego żeby rząd pożyczał pieniądze w tym właśnie banku polskim a nie w bankach lichwiarskich.
  • Żądamy powołania polskiego banku rozwojowego z polskim kapitałem udzielającego polskim przedsiębiorcom oraz rolnikom kredytów na 0%
  • Polskie kopalnie w polskich rękach! Polski węgiel w polskich elektrowniach!
  • Żądamy zaciśnienia współpracy i wymiany handlowej z państwami słowiańskimi.

Żądamy ogłoszenia referendum w sprawie wyjścia Polski z Unii Europejskiej!

Mjr. Adolf Kudliński z-ca d-cy Korpusu PDS (Pierwszy Polski Prepper) Por. Marcin Dancewicz    Skontaktuj się z autorem petycji