Walczymy o bemowskie autobusy!

Skontaktuj się z autorem petycji

Przekazanie petycji

2020-02-07 10:04:42

Drodzy Państwo,

radni Wybieramy Bemowo dziękują Państwu za wszystkie komentarze i podpisy. W dniu dzisiejszym petycja zostanie przekazana do Zarządu Transportu Miejskiego. Wraz z wersja papierową jest ponad 1500 podpisów i setki komentarzy. Mam nadzieję, że to wraz z Państwa mailami i obecnością na konsultacjach pozwoli zmotywować ZTM do ponownego ułożenia propozycji komunikacji na terenie Bemowa.

Jednocześnie zachęcamy do kontaktu z naszymi radnymi i innymi członkami Stowarzyszenia Wybieramy Bemowo w każdej sprawie istotnej dla Państwa i naszej dzielnicy. https://www.facebook.com/WB.WybieramyBemowo/

Jeszcze raz dziękujemy za zaangażowanie w naszą wspólną sprawę. O postępach będziemy informować na bieżąco na naszym profilu.

Wybieramy Bemowo

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.