Agnieszka Wierciak

Do Członków Zarządu

Pure Health and Fitness Sp z o.o.
ul. Złota 59, (Złote Tarasy Skylight)
00-120 Warszawa

My niżej podpisani klienci klubu fitness Pure Jatomi w CH Szperk zostaliśmy zaskoczeni informacją o nie przełużeniu współpracy pomiędzy Państwa firmą a trenerką Agnieszką Wierciak. Od Państwa oraz od Waszych pracowników oczekujemy zaangażowania oraz pełnego profesjonalizmu w wykonaywanej pracy. Taką właśnie postawę prezentuje Pani Agnieszka, która potrafi prowadzić zajęcia w sposób wybitnie sympatyczny oraz z indywidualnym podejściem do każdego ćwiczącego. Tego właśnie oczekiwaliśmy zapisując się do Waszego klubu fitness. Wysoko cenimy sobie również pozostałych trenerów klubu to jednak nie chcemy tracić nawiązanej więzi z trenerką, która zna swoich podopiecznych.

Wobec powyższego zwracamy się do Państwa o przełużenie współpracy z Panią Agnieszką Wierciak. Mamy nadzieję, że liczą się Państwo z głosem Waszych klientów i ich zdanie jest dla Państwa ważne. W firmach o międzynarodowych i tak wysokiej kulturze biznesowej jaką z pewnością posiada Pure Health and Fitness Sp z o.o. jest to niekwestionowane.

Klienci Pure Jatomi

Szperk Pogórze