Apel Wrocławskego Komitetu Poparcia Jarosława KaczyńskiegoApeluję

Apeluję do wszystkich Komitetów Poparcia Jarosława Kaczyńskiego , organizacji stowarzyszeń i indywidualnych osób dla których ojczyzna honor i sprawiedliwość coś jeszcze znaczą o rozpoczęcie zbierania podpisów pod załączonym apelem Wrocławskiego Komitetu  i wysyłania podpisanych list do Sejmu .Orliki dla przekrętów, podpisy dla zaistnienia i powstania praworządnej Polski.
Rzucam hasło: Zbieramy milion podpisów do wakacji dla Polski.
Komitety otwierają punkty zbierania podpisów i podpisane listy wysyłają do sejmu. Niezależnie od tego każdy może indywidualnie wysyłać zebrane podpisy do sejmu.

Jest oczywiste że Sejm nie podejmie takiej decyzji, ale taka ilość podpisów musi odbić się echem w mediach krajowych i zagranicznych a to da dodatkowy oręż do ręki PISowi
Poniżej Apel Wrocławskiego Komitetu Poparcia Jarosława Kaczyńskiego.

Szanowni Państwo,
Informujemy, że apel wzywający do postawienia przed Trybunałem Stanu osoby odpowiedzialne za doprowadzenie do katastrofy smoleńskiej, a także za skandaliczne zaniechania przy dochodzeniu przyczyn tej tragedii, przyjęty przez sygnatariuszy na zebraniu w dniu 17 stycznia, został przekazany na ręce posłom do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej z ramienia partii Prawo i Sprawiedliwość.

Apel
12 stycznia 2011 r. MAK ogłosił ostateczny raport dotyczący katastrofy lotniczej z 10 kwietnia 2010 r. w Smoleńsku, w której zginęła znaczna część elity polityczno-wojskowej Niepodległej Polski z Prezydentem Rzeczpospolitej Lechem Kaczyńskim na czele.
Raport ten trzeba określić jako skandaliczny, upokarzający nie tylko rodziny ofiar, ale i wszystkich Polaków. Rosjanie nie tylko obarczyli całkowitą winą za katastrofę Polaków,  ignorując, ukrywając lub niszcząc dowody temu przeczące, ale ponadto kolportują w świecie wizję Polski jako kraju, w którym pijany dowódca Sił Powietrznych doprowadził do katastrofy. Takie zachowanie Rosjan było do przewidzenia. Jednak przyzwolenie na to zachowanie i całkowita bierność najwyższych władz państwowych, z prezydentem Komorowskim i premierem Tuskiem na czele, wobec szargania polskiego munduru i dobrego imienia Polski - są haniebne.
Zarówno skandaliczne przygotowanie lotu Prezydenta do Katynia, jak i skandaliczne zaniechania przy dochodzeniu przyczyn katastrofy świadczą tylko o jednym - obecna ekipa rządząca wraz z popierającym ją prezydentem musi w hańbie odejść. Polską nie mogą rządzić ludzie, którzy swojemu narodowi nie potrafią zapewnić bezpieczeństwa i poczucia godności.
Ci zaś, którzy do tragedii i hańby Polski przyczynili się w największym stopniu winni stanąć przed Trybunałem Stanu. Są to: premier Donald Tusk, minister obrony Bogdan Klich i minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski.
Apelujemy do mieszkańców Dolnego Śląska i wszystkich Polaków o poparcie naszego wniosku.
Wrocławski Społeczny Komitet Poparcia Jarosława Kaczyńskiego
Wrocław, 17 stycznia 2011