Apelujemy o powrót Andrzeja Borowczyka do roli komentatora F1!

Zwracamy się do władz telewizji Eleven Sports o powrót Pana Andrzeja Borowczyka do studia F1 w roli komentatora. Jest to coś czego od lat brakuje kibicom. Andrzej Borowczyk przez lata komentował weekendy F1, a jego wyjątkowy głos i charyzma niesamowicie podkręcały emocje dotyczące startu weekendu wyścigowego.

Wraz ze specjalistą Panem Mikołajem Sokołem tworzyli historyczny i niepowtarzalny duet.
Co istotne - wraz z powrotem Roberta Kubicy do Formuły 1 na nowo ruszyła "Kubicomania", a tysiące kibiców wraca po latach do oglądania Królowej Motorsportu właśnie dzięki naszemu rodakowi. Lecz to właśnie z głosem Pana Andrzeja Borowczyka kojarzy się początek nie tylko Kubicomanii, ale i wzrostu popularności F1 w Polsce. Dla wielu jest on wręcz ikoną, a jego głos budzi pozwala poczuć dawny dreszczyk emocji oraz budzi wspomnienia dotyczące czasów "starej, dobrej" Formuły 1 oraz emocji, które dzięki Robertowi przeżywaliśmy własnie z Panem Andrzejem Borowczykiem.

Jest on historycznym głosem Formuły 1 w Polsce - powróćmy więc do korzeni i pozwólmy  Panu Andrzejowi obudzić w nas raz jeszcze wszystkie emocje związane z Królową Motorsportu i Robertem Kubicą!

-Kibice

PODPIS PETYCJI TRZEBA POTWIERDZIĆ NA E-MAIL