Chcemy koncertu CNCO w Polsce!

cncomusic_BjNIHoNFVIX.jpgChcemy koncertu latyno-amerykańskiego boysbandu - CNCO w Polsce!

Zespół CNCO funkcjonuje dopiero od 3 lat, mimo to ma już na swoim koncie wiele sukcesów, m.in ich teledysk do piosenki "Reggaetón Lento" ma ponad 1,4 MILIARDA odtworzeń na YouTube! Zdobyli wiele nagród: Latin Billboard, iHeartRadio... Współpracowali z takimi artystami jak Enrique Iglesias, Little Mix, Meghan Trainor i Sean Paul, a ich menadżerem był Ricky Martin. W Ameryce Południowej wszyscy szaleją na ich punkcie, ale coraz więcej fanów zdobywają również w Europie. Odkąd ich hit "Hey DJ" można usłyszeć w najpopularniejszych polskich stacjach radiowych, każdego dnia grono polskich fanów tego boybandu się powiększa. Bez wątpienia CNCO jest najpopularniejszym latynoskim zespołem, i to byłby zaszczyt móc usłyszeć ich na żywo w Polsce!

Składając podpis, uprawniam Polscy fani CNCO do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.