Deset-operations --- looki team

Zacznę od początku. Zacząłem grać w grę Desert-Operation po tym jak otworzyłem pocztę e-mail. Pomijam fakt,że nie wiadomo skąd znalazła się reklama tej gry. Ale wszedłem,obejrzałem i postanowiłem spróbować. Gram w tę grę dość długo.Na tyle długo,że konto w tej grze dość dobrze zostało rozbudowane.Jest to gra strategiczna i wymaga dużo czasu i poświęcenia jeśli chce się coś w niej osiągnąć. Niestety całkiem nie dawno czyli 18.08.211 administrator gry niejaki ŁukaszJ postanowił przerwać moją grę stosując blokadę stałą mojego konta w grze. zasłania się regulaminami,których tak na prawdę sami administratorzy nie potrafią do końca zinterpretować --- w gruncie czego interpretują ten że regulami wedle własnego uznania. Regulami zawarty w grze looki na polskim serwerze jest zagadką nie do rozgryzienia. Każdy punkt tego regulaminu przeczy,któremuś punktowi po wyżej lub po niżej. Kiedy My gracze staramy się o konkretne odpowiedzi ze strony administratorów gry looki desert-operation Ci nabierają wody w usta i nic nie odpowiadają,albo odpowiadają,że przecież tam jest napisane. Przydzielają blokady jak im się tylko rzewnie podoba. Sami nie stosując się do regulaminu gry.

I tu najważniejsze myślę. Gra desert-operation --własnoś Looki ---- jest grą komercyjną i przynosi całkiem nie złe dochody właścicielom gry jak i administracji.

Pan ŁukaszJ nie potrafi konkretnie odpowiedzieć na konkretnie zadawane pytania --- caly czas zasłaniając się regulaminiem,który to jak wyżej wspomniałem jest niedorzeczny i przeczy sam sobie.

Kwestią w sporze są tak zwane sztczne podciąganie drugich kont po przez handel w grze co jest dozwolone gdyż handel w tej grze do podstawa sukcesu,jak i multikonta.

Czym jest multikonto? więc jest dokładnie wielokrotnością zakładania kont po przez tego samego urzytkownika jednego łącza internetowego.

Konto trust.

To konto w myśl regulaminu gry jest dozwolone --- po ówczesnym zgłoszeniu dwóch kont na jednym łączu do administratorów gry desert-operation firmy looki.

Jeśli takie konta zostaną przyjęte i zaakceptowane przez administratorów gry --- mogą one współdzielić jedno łącze.

I tu ciekawostka jak i zagadka.     Gdyż regulamin konta trust jest nie wytłumaczalny logicznie podaję jeden z przykładów tegoż regulaminu.

Nie wolno :
- Atakować się wzajemnie (chodzi o zgłoszonych graczy)
- Handlować między zgłoszonymi kontami,
- Zasiadać konta użytkownika zgłoszonego do trustu

Szczególnie to ostanie zdanie tego podpunktu w regulaminie dotyczącym konta trust przykuwa uwagę.

"Zasiadanie konta użytkownika zgłoszonego do trustu ---- tego nie wolno ---- i wszystko dobrze

Tylko wjaki sposób administracja gry będzie wiedzieć w danym dniu i czasie,że konto użytkownika zgłoszonego do trustu jest zasiadane przez drugiego użytkownika?

Logicznie nie wytłumaczalna zasada regulaminu trust.

Znaczy to mniej więcej tyle ---- że jeśli dany administrator gry desert-operation firmy looki będzie miał zły dzień to na zasadzie wybiórczej będzie stosował blokady stałe uzasadniając to właśnie tym,ż konto uzytkownika zgłoszonego do trustu zostało użyte przez drugie użytkownika konta trust grającego na tym samym łączu internetowym.

Na pytanie i prośbę moją i graczy aby zdefiniowano nam dokładnie zasadę konta trust administratorzy wykręcają się jedną i tą samą odpowiedzią czyli -------------------- w regulaminie jest napisane jasno i wyraźnie. Kiedy to właśnie w tym że regulaminie nic nie jest napisane jasno i wyraźnie. Wszystko jest poddane do oceny i własnej interpretacji administratorów gry desert-operation firmy looki.I twierdzą,że wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Kultura administratorów gry desert-operation firmy looki też pozostawia wiele do życzenia. Lekceważą nas graczy,

są aroganccy i buńczuczni. Zadufani w sobie,uznający się za panów i władców.

Uważający,że ich racja jest najważniejsza.

Pragnę nadmienić i powtórzyć ---- iż gra ta stanowi bardzo dobry dochód dla firmy looki i przynosi wymierne zyski firmie jak  i administratorom.

Jest w grze obcja kup diamenty. I tu żarty się kończą --- gdyż diamenty są kupowane za realne pieniądze. Więc proszę sobie wyobrazić o jakich pieniądzach mowa. Nie podam kwoty gdyż nie znam jej.

Ale na tysiące graczy tej gry --- każdy choć raz zawsze kupi te diamenty.

Jeśli petycja zostanie przyjęta podam dowody bezkarności administratorów gry desert-operation firmy looki.