Do Prezydenta RP o obronę przed rasizmem i szowinizmem!

Petycja do Prezydenta RP w sprawie obrony przed propagowaniem faszystowskiego systemu totalitarnego oraz nawoływaniem  do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych i wyznaniowych przez wyznawców Talmudu.

Szanowny Panie Prezydencie RP!

My Naród Polski zwracamy się z prośbą do Pana Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej o podjęcie odpowiednich kroków prawnych oraz wywarcia presji na opinii publicznej w celu doprowadzenia do przestrzegania stale łamanej na terytorium Naszej Ojczyzny Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej. My Polacy nie możemy przejść obojętnie wobec permanentnego łamania artykułów 13, 256 oraz 257 Konstytucji RP. Nie możemy pozostawać bierni gdy widzimy stałe działania piątej kolumny mającej na celu wynarodowienie i sprowadzenie Narodu Polskiego wyłącznie do roli biernych obserwatorów, niewolników Rasy Panów, za którą uważają się wyznawcy Talmudu.

Art. 13. Konstytucji RP mówi: „Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa”. W Talmudzie natomiast czytamy:

• „Wycinajcie istoty ludzkie, gdyż narody świata nie są ludźmi, lecz zwierzętami.” Baba Mecia 114,6.
  • „Na dom goja patrzcie jak na zagrodę dla bydła.” Tosefta, Erubin VIII.
  • „Kiedy ktoś patrzy na zamieszkałe domy gojów, mówi ‘Pan zniszczy dom dumnego.’ A kiedy widzi się je zniszczone, mówi ‘ujawnił się Pan zemsty.” The Babylonian Talmud, Beraszot 58,6.
  • „Ci którzy nie znają Tory i proroków muszą być zabici. Kto ma władzę by ich zabić, niech zrobi to otwarcie mieczem, a jeśli nie, niech użyje podstępu i skończy z nimi.” Schulchan Aruch: Choszen Hamiszpat, 425,50.
  • „Żyd może okraść goja, może go oszukać w rachunku, który winien być przez niego odebrany, inaczej byłoby zhańbione imię Boga.” Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat, 318.
  • „Gdyby goj któremu Żyd jest winien pieniądze zmarł i jego potomkowie nie wiedzieli o długu, Żyd nie ma obowiązku go spłacić.” Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 283,1.
  • „Syn Noego, który ukradłby grosz powinien być skazany na śmierć, ale Izraelita może zrobić krzywdę gojowi, gdyż jest napisane nie zrobisz krzywdy sąsiadowi, ale nie jest powiedziane nie zrobisz krzywdy gojowi.” Miszna, Sanhedryn, 57.
  • „Rzecz zgubiona przez Goja może nie tylko być trzymana przez tego kto ją znalazł, ale jest zakazane by ją zwrócić.” Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat. 266,1.
  • „Kto złożył przysięgę w obecności Gojów, rabusiów i urzędnika celnego nie jest za nią odpowiedzialny.” Tosefta Szebnot, 11.

Są to tylko wybrane cytaty z kilkunastotomowego dzieła, które jawnie stoi w sprzeczności z polskim prawem. Wyznawcy Talmudu naruszają także Art. 257. Konstytucji RP: „Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.” Zgodnie z § 1. Art. 256. ustawy zasadniczej RP, wyznawcy Talmudu powinni zostać przedstawieni przed wymiar sprawiedliwości: „Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.” Natomiast zgodnie z § 2. Art. 256. samo posiadanie Talmudu powinno być ścigane z urzędu: „Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1.” Talmud stoi zatem w sprzeczności z Konstytucją RP i powinien być zgodnie z nią traktowany w taki sam sposób jak dzieło o podobnej rasistowskiej i szowinistycznej treści „Mein Kampf” autorstwa Adolfa Hitlera.

Polska od czasu przyjęcia chrztu przez Mieszka I zawsze propagowała chrześcijańskie wartości, którymi są miłość, poszanowanie bliźniego i głoszenie dobrej nowiny o pokoju. W Naszej Ojczyźnie nigdy nie odnotowywaliśmy przypadków rasowej dyskryminacji i nietolerancji religijnej, których bezapelacyjnymi źródłami jest Talmud. My Naród Polski występując przeciw talmudystom stajemy w obronie naszych Młodszych Braci w wierze, czyli wyznawców Judaizmu opartego o Torę – Świętą Księgę trzech religii: Judaizmu, Chrześcijaństwa i Islamu. Natomiast kategorycznie sprzeciwiamy się naukom opartym o rasistowski i ksenofobiczny Talmud. Najlepszym przykładem do czego prowadzi propagowanie talmudycznych treści jest skrajnie rasistowska wypowiedź Menachema Begina, byłego premiera Izraela i laureata Pokojowej Nagrody Nobla: "Nasza rasa jest Rasą Panów. Jesteśmy świętymi bogami na tej planecie. Różnimy się od niższych ras tak, jak one od insektów. Faktycznie, porównując do naszej rasy, inne rasy to bestie i zwierzęta, bydło w najlepszym wypadku. Inne rasy są uważane za ludzkie odchody. Naszym przeznaczeniem jest sprawowanie władzy nad niższymi rasami. Nasze ziemskie królestwo będzie rządzone przez naszego przywódcę za pomocą żelaznej pięści. Masy będą lizać nasze stopy i służyć nam jako nasi niewolnicy." Występując do Pana Prezydenta RP najwyższego strażnika Konstytucji RP, apelujemy o poszanowanie praw i swobód zagwarantowanych w ustawie zasadniczej. Polska musi być państwem prawa, w którym niedopuszczalne jest powszechne łamanie ustawy zasadniczej. Albo zrównamy w prawodawstwie Talmud z innymi rasistowskimi treściami, albo w Konstytucji RP powinien znaleźć się dodatkowy artykuł wyłączający wyznawców i propagatorów rasistowskiego i szowinistycznego Talmudu z respektowania Art. 13., Art.256. oraz Art. 257. Konstytucji RP.

W imieniu Narodu Polskiego.

Gabriel Augustyn Tarasiuk

Gabriel Augustyn Tarasiuk    Skontaktuj się z autorem petycji