Jedzenie podgrzane, na UW niech będzie podane!

Maja Kluczkowska i Julia Malaka
Studentki Uniwersytetu Warszawskiego

Profesor
Marcin Pałys
Rektor Uniwersytetu Warszawskiego

Szanowny Panie Rektorze,

Zwracamy się do Pana my, studenci Uniwersytetu Warszawskiego, którzy nie raz spędzają na Głównym Kampusie długie godziny w oczekiwaniu na kolejne zajęcia. Nierzadko jest to w porze obiadowej lub wieczornej, kiedy jesteśmy głodni i zmęczeni po całym dniu ciężkiej pracy. Ciepły posiłek jest dla nas szczególnie ważny podczas zimy.

Chcielibyśmy, aby w kilku miejscach znajdujących się na Głównym Kampusie Uniwersytetu Warszawskiego powstały miejsca, w których będziemy mogli podgrzać sobie przygotowane przez nas wcześniej jedzenie za pomocą umieszczonych tam mikrofalówek. Urządzenie to ułatwiłoby nam codzienne życie.

Z wyrazami szacunku,
Maja Kluczkowska i Julia Malaka wraz ze Studentami popierającymi inicjatywę

Prosimy was, studentów o wsparcie akcji i podpisanie abyśmy już niedługo mogli wspólnie zjeść ciepły posiłek na terenie naszej ulubionej uczelni. Zróbmy i zjedzmy to razem!

Julia Malaka i Maja Kluczkowska    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Julia Malaka i Maja Kluczkowska do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.