Koncert Arch Enemy w Polsce!

http://imageshack.us/a/img443/3563/archenemypl.jpgDrodzy fani zespołu,

petycja ta została przeze mnie utworzona, by oszacować zainteresowanie koncertem Arch Enemy w naszym kraju. Samymi mailami nie przekonamy organizatorów do zaproszenia zespołu na koncert do naszego kraju- potrzebujemy silnych argumentów. Owym silnym argumentem jest niewątpliwie ta petycja. To oczywiste, że kiedy organizator zobaczy ile osób jest zainteresowanych wydarzeniem- jego realizacja będzie bardziej prawdopodobna.

W przeciągu całej swej kariery Arch Enemy zagrali w Polsce trzy koncerty, pierwszy w Warszawie 26.10.2010, a kolejne w Katowicach 1.06.2011 i Toruniu 2.06.2011. Od czasu ostatniego koncertu zespół miał pracowity okres. Występowali na przeróżnych festiwalach oraz organizowali sporo klubowych koncertów w całej Europie- wszystkie obok Polski. Szwedzka grupa nie ma daleko do kraju nad Wisłą, na dodatek w tym roku zaliczyli występ w Czechach i niezliczoną ilość w Niemczech. Co boli bardziej- trasa "European Khaos 2012" omija Polskę, przypieczętowując fakt, iż w 2012 roku polscy fani nie będą mieli okazji zobaczyć Arch Enemy na żywo.

Nie szukajmy powodu- działajmy! Zapraszam wszystkich fanów, którzy wzięliby udział w polskim koncercie Arch Enemy do podpisania się.

LET THE BLACK FLAGS RISE!

Z poważaniem, niżej podpisana

Iwona Lewandowska (Polski Fanklub Arch Enemy)

Email: iwona@archenemy.pl

Iwona Lewandowska    Skontaktuj się z autorem petycji