Lekko Stronniczy i Lekko STRONNICZE

Szanowny Włodku, Szanowny Karolu,

Jako społeczność fanów i fanek waszego programu apelujemy o prawidłowe zwracanie się do waszej publiczności. Jesteśmy osobami, które identyfikują się nie tylko jako mężczyźni, ale również jako kobiety.

W związku z powyższym prosimy was o zmianę formy waszego pożegnania "I my, i wy i wszyscy już jesteśmy Lekko Stronniczy!", które budzi mylne wrażenie jakoby oglądały was osoby identyfikujące się wyłącznie jako mężczyźni, na "I my, i wy i wszyscy jesteśmy już Lekko Stronniczy i Lekko Stronnicze". Rozwiązanie takie pozwoli zachować panującą do tej pory tradycje według to której Włodek mówi połowę, a Karol drugą tego hasła - teraz możecie mówić tak:

Włodek: Lekko..
Karol: ..Stronniczy i..
Włodek: ..Lekko..
Karol: ..Stronnicze!

albo:

Włodek: Lekko Stronniczy..
Karol: ..Lekko Stronnicze!

Mamy nadzieję, że wasza Społecznośc jest dla was faktycznie tak ważna, jak to do tej pory deklarowaliście.

Z wyrazami szacunku,
Lud

Składając podpis, uprawniam Dominik Madej do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.