Nie dla demotywatorów bez podpisów

Zwracamy się do administracji strony www.demotywatory.pl z prośbą o usunięcie opcji "Bez podpisu" dostępnej podczas umieszczania przez użytkowników nowych dzieł.

Pierwotną ideą Demotywatora było błyskotliwe połączenie obrazka i podpisu. Teraz strona zaczęła powolną przemianę w kolejną stronę ze śmiesznymi obrazkami, GIF-ami oraz filmami z serwisu Youtube z tą drobną różnicą że wspomniane obiekty są otoczone czarnym obramowaniem.

Zarejestrowaliśmy w tym serwisie ze względu na inteligentny humor i unikalny klimat generowany przez zdjęcia z podpisami na czarnym tle. Nie chcemy widzieć, jak jego poziom nieubłaganie spada. Bez podpisów w demotywatorach strona zrówna się z Kwejk.pl i jego licznymi klonami. Puste czarne ramki jej nie uratują, gdyż Demotywatory same rezygnują z patentu, który pozwalał im się wyróżniać. Bardzo proszę o przychylne rozpatrzenie tej prośby w celu ratowania dobrej marki.

Z poważaniem: