ŁÓDŹ - UDOSTEPNIENIE BUSPASOW WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM DRÓG CAŁODOBOWO w SOBOTY, NIEDZIELE i ŚWIĘTA oraz od PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU z WYŁĄCZENIEM  GODZ. 7-11 i 14-19

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Mieszkańców Łodzi i wzorując się na rozwiązaniach wprowadzonych w Warszawie, gdzie buspasy są dostępne dla wszystkich pojazdów  poza godzinami szczytu komunikacyjnego, Incjatywa Społeczna EL.00000 Zmotoryzowani Mieszkańcy Łodzi, zwracają  się  do Państwa z apelem o podpisanie Petycji ws  projektu Uchwały do Rady Miejskiej w Łodzi

,, UDOSTEPNIENIE BUSPASOW WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM DRÓG CAŁODOBOWO w SOBOTY, NIEDZIELE i ŚWIĘTA oraz od PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU z WYŁĄCZENIEM  GODZ. 7-11 i 14-19 , PORUSZAJĄCYCH SIĘ POJAZDAMI SAMOCHODOWYMI NAPĘDZANYMI  SILNIKAMI SPALINOWYMI , HYBRYDOWYMI, ELEKTRYCZNYMI "

Będziemy wdzięczni za Państwa  zaangażowanie dla dobra nas wszystkich.

Krzysztof Komorowski    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.