Oddajcie Dzieciom Ojca

Petycja do Prezesa Sądu Okręgowego w Krakowie

s. akt pierwszej instancji III Nsm 1619/16/P

Szanowny Panie Prezesie,

Od czterech lat trwa gehenna dzieci po tragicznej śmierci ich matki.

W 2014 roku 7- letni Miłosz i  5-letnia Milena Pawlak po śmierci matki zostały porwane i odseparowane od ich kochającego ojca i przekazane do rodziny zastępczej psychopatycznych dziadków. Jak wykazały badania psychologiczne dziadkowie "są skupieni przede wszystkim na sobie, swoich potrzebach i aktywnościach. Są skłonni cedować obowiązki związane z opieką nad dziećmi i ich wychowaniem na osoby trzecie - opiekunkę. Jednocześnie ujawniają trudności w rozpoznawaniu istotnych potrzeb psychicznych i emocjonalnych wnuków, przez co mają problemy z ich prawidłowym zaspokajaniem, izolują się od małoletnich emocjonalnie."

Przez 3 lata psychopatyczni i starzejący się dziadek i babcia gnębili dzieci, separowali je od kochającego ojca oczerniając go i wymyślając o nim niestworzone historie a  potem sprzedali je rodzinie, która nie mogła mieć swoich dzieci i chciała kupić sieroty i je adoptować aby dziadkowie mogli pozbyć się problemu i ewentualnych spadkobierców.

Zmanipulowany i przekupiony sędzia SR dla Krakowa-Podgórza Tomasz Bac oddał dzieci obcym ludziom i pozbawił ich kochającego ojca praw rodzicielskich za to, że chciał dzieci zabrać do siebie i je wychowywać zamiast płacić handlarzom własnych dzieci alimenty i mieć święty spokój.

Protestujemy przeciwko odbieraniu dzieciom rodziców i sprzedawaniu sierot do rodzin  zastępczych.

Ohydny proceder odbierania dzieci rodzicom i sprzedawania ich rodzinom adopcyjnym uprawiany w krakowskich sądach nigdy nie zyska akceptacji społecznej.

Tak samo jak sądowne karanie ojców za to, że chcą wychowywać własne dzieci a nie płacić haracz złodziejom, handlarzom, rodzinom zastepczym i adopcyjnym nigdy nie będzie akceptowane społecznie.

Domagamy się przekazania opieki nad dziećmi Miłoszem i Mileną Pawlak kochającemu ojcu i jego rodzinie oraz odebrania praw rodzicielskich rodzinie adopcyjnej Piotra i Marty B. , która zakupiła osierocone przez matkę dzieci od ich psychopatycznych dziadków wbrew woli ich rodziców.