Odwołanie Donalda Tuska ze stanowiska Premiera, nowe wybory

Dzisiejszy stan rzeczy nie pozwala Polakom dokonać właściwego wyboru podczas głosowania do parlamentu. Wszystko jest tak ułożone ze zawsze są te same osoby od ponad 20-stu lat. Jeśli kogoś nie ma znaczy że umarł. Bojkotujcie Następne wybory do parlamentu jeśli znów będziecie mieć wybór pomiędzy PO, PiS, SLD, Palikotem a PSL. Zawsze są to ci sami ludzie! Im nie zależy na Polakach i Polskości. Nie zależy im na własnym narodzie. Wszystkie Partie Polityczne powinny mieć takie same szanse by sprawować władze w tym kraju.

Rząd Donalda Tuska nieudolnie rządzi już drugą kadencję. Wszystkie decyzje które podejmuje ostatnio szkodzą interesom Polski i Polaków, ponieważ decyzje te są z pominięciem tych interesów. Chcemy Polski suwerennej i silnej. Musimy odbudować majątek Rzeczypospolitej, a wszystkich tych którzy ten majątek sprzedali osądzić zgodnie z obowiązującą konstytucją.

W poźniejszym czasie Konstytucja Rzeczypospolitej powinna być zmieniona w ten sposób, aby zdrajcy Polski tacy jak pan Tusk i jemu podobni nie mieli prawa więcej zasiadać w ławach sejmowych, ani nie pobierali emerytur poselskich po zakończeniu kadencji. Ich majątki  powinny być znacjonalizowane jako zadość-uczynienie za grabież majątku narodowego.

Wzywamy Rząd Donalda Tuska aby się podał do dymisji! Żądamy rozpisania nowych wyborów! Chcemy mieć większy wybór partii na które można oddać swój głos niż podane wyżej!

Proszę wklejać ten link gdziekolwiek się da, Musimy coś zrobić zanim będzie za późno. Nie mamy wiele czasu!