Petycja o przywrócenie Marzeny Chełminiak na antenę Radia ZET

30 listopada br. my, słuchacze, zostaliśmy zaskoczeni decyzją o zakończeniu współpracy między Radiem ZET a Marzeną Chełminiak i nie zgadzamy się z tą sytuacją, ponieważ nie ma ona żadnego uzasadnienia i jest krzywdząca zarówno dla niej samej, jak i dla wiernych słuchaczy stacji.

Marzena Chełminiak jest dla nas jednym z najważniejszych i rozpoznawalnych głosów w historii Radia ZET, a także jego symbolem, dlatego nie wyobrażamy sobie anteny bez jej audycji. Od samego początku istnienia stacji, od 28 lat jest z nami obecna. To dla nas osoba szczególna, którą lubimy i szanujemy.

Dlatego niniejszym zwracamy się z apelem do kierownictwa Radia ZET o przywrócenie na antenę redaktor Marzeny Chełminiak oraz jej audycji „Życie jak Marzenie”.

Słuchacze Radia ZET

Wypełnij poniższy formularz, aby podpisać petycję utworzoną przez Kacper W.. Autor petycji będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych w formularzu.