PETYCJA O UKARANIE Piotra Ł. za zamierzone zakłócanie publicznych spotkań

Szanowny Panie Prokuratorzy

My wszyscy oburzeni incydentami jakie panują na spotkaniach parlamentarzystów Prawa i Sprawiedliwości z lokalnymi mieszkańcami miast i dzielnic prosimy o wyciągnięcie stosownych konsekwencji w stosunku do osoby która zakłóca spotkania po przez krzyki,przepychanki (wszczyna bójki) wobec starszych schorowanych osób,wyzywa (używa słów nieprzyzwoitych w miejscu publicznym). Pan Piotr Łopaciuk który jest głównym PROWOKATOREM wszystkich incydentów dał się już poznać na otwarciu wystawy poświęconej armii generała Andersa. W ostatnim czasie bierze czynny udział w prowokowaniu osób które przychodzą wziąść udział w rozmowach z parlamentarzystami m.in w Warszawie, w Siedlcach itd. a Pan Piotr wszczyna konflikty wyzywa starsze osoby, popycha oraz używa słów nieprzyzwoitych w miejscu publicznym. Prosimy Szanownego Pana Prokuratora Generalnego p. Zbigniewa Ziobro o wszczęcie postępowania wobec p. Piotra Łopaciuka.

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.