Petycja w sprawie pracy w zakładach produkcyjnych na terenie całej Polski w związku z zagrożeniem epidemiologicznym

Petycja w imieniu pracowników zakładów produkcyjnych.

W imieniu pracowników wszystkich zakładów produkcyjnych na terenie Rzeczpospolitej Polskiej zwracam się z prośbą do Ministra zdrowia Pana Łukasza Szumowskiego oraz całego Ministerstwa Zdrowia w związku z zagrożeniem epidemiologicznym spowodowanym koronawirusem(COVID-19) o możliwość przerwy w pracy na okres conajmniej 2 tygodni z zachowaniem chociaż części wynagrodzenia w zakładach, w których nie jest możliwa praca zdalna oraz nie jest możliwe ograniczenie pracowników do 50 osób na zmianie. W trosce o zdrowie i życie nasze i naszych bliskich, oraz w trosce o nierozprzestrzenianie się wirusa.

Dziękujemy.

Pracownicy zakładów produkcyjnych    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Pracownicy zakładów produkcyjnych do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.