PROMUJMY ADOPCJE! PRZYWRÓĆMY WOLONTARIAT! OTWÓRZMY SCHRONISKO DLA ODWIEDZAJĄCYCH!

PETYCJA w SPRAWIE ZWIERZĄT z BRZESKIEGO SCHRONISKA

Działając w trosce o zwierzęta bezdomne,Brzeskie Towarzystwo Miłośników Zwierząt prosi o dokonanie zmian w funkcjonowaniu Brzeskiego Schroniska,a w szczególności o:

• umieszczenie na bramie i stronie internetowej Schroniska numeru telefonu (czynnego w czasie pracy obsługi Schroniska) do kontaktu w sprawach dotyczących zwierząt,m.in.adopcji,przekazania darów,
  • zmianę grafiku pracy dotyczącego obsługi bieżącej Schroniska tak ,aby zwierzęta były pod nadzorem codziennym pracownika w godzinach od 7:00 do 20:00,
  • umożliwienie socjalizacji zwierząt poprzez ustalenie dla osób odwiedzających czasu w przykładowym wymiarze: w dni powszednie w godz. od 15:00 do 18:00,oraz w soboty,niedziele i święta w godzinach od 10:00 do 13:00,
  • przywrócenie stałego wolontariatu z umowami o wolontariacie,
  • prowadzenie wraz z bieżącą aktualizacją przez Administratora spraw związanych z promowaniem adopcji oraz z pomocą dla zwierząt.

12042766_1203175256365549_7607775395995704264_n.jpg