Przeciwko Krystynie Pawłowicz

W związku z szeregiem widocznych wulgarnych zachowań Pani Krystyny Pawłowicz, oraz nagannym zachowaniem podczas obrad w Sejmie mając również na względzie możliwość oglądania tych zachowań uznaję za priorytetowym w kwestii zwrócenia się ze szczególną prośbą o zawieszenie całkowicie w trypie pełnienia funkcji posła Panią Krystynę Pawłowicz z ugrupowania PiS. Z zasadnym jest wręcz wskazać obrazy w sieci internetu gdzie są powszechnie już znane, lecz ich sprawdzeniem dotychczas nie zajął się nikt.

Uznać należy też, że w przypadku podobnych zachowań u osób dorosłych, których świat jest zamknięty na politykę reakcja na podobne skutkowała by NATYCHMIASTOWĄ reakcją władz sprowadzając to do szczebla najprostszej Izby Wytrzeźwień.

To apel do tych z Was, którzy pragną oglądać poważnych ludzi, wiedząc że w sytuacjach Dobra Polskiego jakim są między innymi tradycje , nie można pozwolić sobie na takie występki, hałas, wulgaryzmy przed kamerami, gdzie ogląda to CAŁY ŚWIAT !

Poważna polityka to poważni ludzie