Przywrócenie serialu "Tajemnice Domu Anubisa" na Nickelodeon

Drodzy fani!

Mimo, że nasz ukochany serial skończył się kilka lat temu to jest szansa, aby przywrócić go na antenę Nickelodeon. Im więcej podpisów zbierzemy tym bardziej pokażemy naszą siłę. Obecnie w internecie krążą odcinki, ale są one w bardzo słabej jakości, niektóre mają zepsuty dźwięk, a jeszcze inne całkowicie zaginęły. Jeśli udało by nam się przywrócić TDA moglibyśmy znowu obejrzeć przygody Sibuny, przenieść się w czasy starego dobrego Nicka. Naszym celem jest to aby na antenie Nickelodeon zostały wyemitowane wszystkie odcinki wszystkich sezonów TDA.

Sibuna!

Paulina Marciniak    Skontaktuj się z autorem petycji

Wypełnij poniższy formularz, aby podpisać petycję utworzoną przez Paulina Marciniak. Autor petycji będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych w formularzu.