Przywrócenie w obowiązkach Małgorzaty Zimińskiej

Proszę o poparcie inicjatywy przywrócenia Pani Małgosi Zimińskiej w obowiązkach pracy - wychowawcy z Przedszkola Publicznego nr. 140 przy ul. Kaukaskiej 2 w Warszawie. Ta wspaniała kobieta jest najepszym wychowawcą, nauczycielem jakiego podczas edukacji naszej córki udało nam się poznać. Bardzo rzetelna, wykształcona kobieta była przyjacielem naszej córki. Do tej pory mamy ze sobą świetny kontakt. Pani Małgorzata została nagrana mikrofonem a fakt ten został zgłoszony prawdopodobnie do dyrekcji szkoły. Być może chodzi o bardziej doniosły głos Pani Małgosi lub też konkretne metody wychowcze ale jej wychowanie nigdy nie było nieodpowiednie. Wspaniale przygotowała nasze dzieci (6 latki) do 1 klasy. Zawsze ma głowę pełną pomysłów i nigdy żadnemu dziecku nie spadł włos z głowy.

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.