Psi park w Siechnicach

W imieniu właścicieli psów, ich sympatyków, jak i przeciwników, zwracamy się z petycją o utworzenie w Siechnicach ogrodzonego i zalegalizowanego wybiegu dla psów.

Siechnice są prężnie rozwijającym się miastem. Niestety za rozwojem infrastruktury miasta, jak i za wzrostem liczby mieszkańców, nie idą kroki w celu zadbania o dosyć dużą populację czworonogów z naszego miasteczka.

Jako posiadacze czworonożnych przyjaciół, mieszkając w Siechnicach borykamy się z problemem gdzie bezpiecznie pobawić się z psem. Zdajemy sobie sprawę, że nie wszyscy lubią i tolerują psy, dlatego pragniemy, aby w Siechnicach zostało stworzone miejsce dla psów, w którym będą mogły bawić się bezpiecznie i jednocześnie nie będą nikomu zagrażać.

Z tego powodu zwracamy się do władz gminy, o wydzielenie przestrzeni tylko dla psów. Chcemy, aby został utworzony "psi plac zabaw", który będzie nie tylko odpowiedniej wielkości, ale i znajdującego się w miarę blisko centrum Siechnic (zwiększona dostępność spowoduje częstsze korzystanie).

Ze swojej strony, jako właściciele możemy zaoferować pomoc w zagospodarowaniu terenu i jego ogrodzeniu.

Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby!

Martyna Kołodziejczyk-Milczarek    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.