Skatepark dla Pcimia

Skatepark jest miejscem w którym młodzież nie pali ani nie zażywa nieodpowiednich substancji. Skatepark jest też miejscem w którym są uprawiane sporty. Młodzież i dzieci aktywnie spędzają czas jeżdżąc na hulajnogach, rolkach, deskorolkach czy BMX’ACH. Młodzież jest bardziej narażona na wypadki gdy jeżdżą na ulicy niż w skateparku. Prosimy pomóż nam abyśmy zdobyli skatepark w naszej pięknej miejscowości czyli w Pcimiu!!! Niech wójt się zainteresuje i niech w Pcimiu zbudują skatepark!!! Dziękuje wam za oddane petycje które napisaliście! :)

Podpisano W.M

Wypełnij poniższy formularz, aby podpisać petycję utworzoną przez Wiktor M.. Autor petycji będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych w formularzu.