STOP ISLAMIZACJI EUROPY - PETYCJA OGÓLNOPOLSKA

My obywatele Polski, kategorycznie nie zgadzamy się na przyjmowanie do naszego kraju muzułmańskich uchodźców z Bliskiego Wschodu. Żądamy twardej polityki w ochronie naszej kultury oraz jedności etnicznej, zapewniającej szczelność naszych granic przed napływem nielegalnych imigrantów, z którym obecnie boryka się Europa. Oczekujemy stanowczej odmowy dla Komisji Europejskiej w tej sprawie.

Nie zgadzamy się na niszczenie naszej kultury! Nie zgadzamy się na przyjmowanie potencjalnych terrorystów do naszego kraju. Głupota i naiwność obecnych władz prowadzi nas do zguby. Nie chcemy, by brutalne sceny, które oglądamy w telewizji, jakie dzieją się w obszarze północnej Afryki, przeniosły się na nasze ulice! Kochamy swoje rodziny, swoje dzieci i nie pozwolimy narażać ich na tak wielkie niebezpieczeństwo

Wszyscy, którzy pod przykrywką tolerancji, narzucają nam przyjmowanie fali uchodźców, wśród których z całą pewnością znajdują się zorganizowane grupy przestępcze, muszą usłyszeć wyraźny i stanowczy głos sprzeciwu!