Tybunal Stanu dla Donalda Tuska

samowolne , przed wyznaczonym terminie zakonczenie przetargu o inwestycje w Stoczni Szczecinskiej , i osobiste wyznaczenie wygrywajacego w/w przetarg , niekozystna umowe z przedstawicielami gminy Zydowskiej o zwrot mienia , calkowity brak kontroli sprzedazy koncesji na wydobycie gazu lupkowego , tym samym dopusczenie aby jeden przedmiot stal sie wlascicielem 30% zasobow Polskiego gazu lupkowego. likwidacje Polskich kopaln . bak wyciagniecia konskwencji wobec podwladnych ministrow , po ujawnieniu tzw. afey tasmowej , akcji tzw. widelec , zaniedban w zwiazku zamiana cial osob, ktore zginely 10-04-2010 r.

Składając podpis, uprawniam Konad Grzypek do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.