Do Zbigniewa Ziobro z prosba o ponowne rozpatrzenie sprawy Arkadiusza Kraski

urywek-z-reportazu-kobiety-i-mafia-odc-4-przedstawia-aktualny-wizerunek-arkadiusza-kraski_959481.jpgPetycja do Zbigniewa Ziobro o ponowne rozpatrzenie sprawy Arkadiusza Kraski, ktory przebywa w więzieniu od 18lat skazanego za niewinnosc... Czy można skazać kogoś na dożywocie tylko na podstawie zeznań anonimowych świadków? To historia Arkadiusza Kraski, który siedzi w więzieniu już 18 lat.

Trzech świadków incognito twierdzi, że Arkadiusz dokonał podwójnego morderstwa. Ich zeznania są sprzeczne i niespójne. Nie ma żadnych innych dowodów. Brakuje nawet broni, z której rzekomo miałby zabić. Zdaniem zainteresowanych sprawą, we wszystko zamieszani są policjanci, którzy niszczyli i ukrywali dowody świadczące o niewinności Kraski. Mało tego, w aktach sprawy są liczne poprawki oraz zmiany w zeznaniach świadków incognito, które świadczą o manipulacjach ze strony policji lub prokuratury.

Cala historia Arka dostepna... http://pikio.pl/18-lat-siedzi-w-wiezieniu-nawet-rodzina-ofiary-twierdzi-ze-jest-niewinny/

DZIĘKUJEMY ZA PODPISANIE PETYCJI I UDOSTĘPNIENIE JEJ...

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.

Otrzymasz e-mail z linkiem potwierdzającym Twój podpis. Sprawdź wiadomości przychodzące (oraz folder ze spamem).