Do Zbigniewa Ziobro z prosba o ponowne rozpatrzenie sprawy Arkadiusza Kraski - ze względu na zgromadzone dowody

urywek-z-reportazu-kobiety-i-mafia-odc-4-przedstawia-aktualny-wizerunek-arkadiusza-kraski_959481.jpgPetycja do Zbigniewa Ziobro o ponowne rozpatrzenie sprawy Arkadiusza Kraski oraz jego bezzwłoczne uwolnienie, który przebywa w więzieniu od 19 lat skazanego za niewinność... Czy można skazać kogoś na dożywocie tylko na podstawie zeznań anonimowych świadków? To historia Arkadiusza Kraski, który siedzi w więzieniu już 19 lat.

Trzech świadków incognito twierdzi, że Arkadiusz dokonał podwójnego morderstwa. Ich zeznania są sprzeczne i niespójne. Nie ma żadnych innych dowodów. Brakuje nawet broni, z której rzekomo miałby zabić. Zdaniem zainteresowanych sprawą, we wszystko zamieszani są policjanci, którzy niszczyli i ukrywali dowody świadczące o niewinności Kraski. Mało tego, w aktach sprawy są liczne poprawki oraz zmiany w zeznaniach świadków incognito, które świadczą o manipulacjach ze strony policji lub prokuratury.

Z znanych nam materiałów i zebranych dowodów mamy 100% pewność na niewinność Arkadiusza Kraski , dowody jednoznacznie wskazują na sprawców tego haniebnego czynu. Niema naszej zgody jako społeczeństwo aby niewinny człowiek odsiadywał wyrok za czyn którego nie popełnił .

Cala historia Arka dostepna... http://pikio.pl/18-lat-siedzi-w-wiezieniu-nawet-rodzina-ofiary-twierdzi-ze-jest-niewinny/

DZIĘKUJEMY ZA PODPISANIE PETYCJI I UDOSTĘPNIENIE JEJ...

Na prośbe wielu podpisujacych nie podajemy waszych adresów mail dla instytucji .