Usunąć blokadę YT wykładu Krzysztofa Karonia i Joanny Teglund: multikulti, imigracja itd: Polskie-Sprawy-1614657532177294/

Zablokowanie wykładu Krzysztofa Karonia i Joanny Teglund opisanego jako omówienie tematu: "Multikulti, imigracja, wojna cywilizacji" jest wyrazem bezprawnej i nieuzasadnionej cenzury ze strony You Tube gdzie materiał ten został umieszczony i udostępniony w dobrej wierze do powszechnego zapoznania się. Obejrzałem kilkakrotnie (przed blokadą) tenże wykład i nie stwierdziłem tam ani chęci ani też żadnych haseł nawołujących jakoby do nienawiści wobec społeczeństwa. To zwykłe pomówienie z nieznanych powodów uruchomione dla niecnego celu.

Tym samym bez wskazania prawnych podstaw blokowania materiału a powołując się obłudnie na wskazanie treści jako nawołującej do niezidentyfikowanej nienawiści pozbawiono nieskrępowanego dostępu do wykładu m.in. Krzysztofa Karonia.

Te apodyktyczne działania, bezprawne i nieuzasadnione, jest następstwem wdrażania systemu bezkrytycznego i nie podlegającego żadnej innej ocenie sankcji udzielonej niezidentyfikowanej grupie osób.

Jestem przeciw takiemu postępowaniu i żądam bezwarunkowego przywrócenia dostępności do materiału wymienionego w petycji.