Podpisujmy deklarację poparcia dla abp. Henryka Hosera!

J.E. Abp Henryk Hoser
Biskup Ordynariusz
Diecezji Warszawsko-Praskiej

My, niżej podpisani, chcemy wyrazić nasze poparcie dla Księdza Arcybiskupa w obliczu trwającej od kilku tygodni medialnej kampanii kłamstw i nienawiści.

Jednocześnie chcemy zapewnić Księdza Arcybiskupa o naszym wsparciu modlitewnym w tych trudnych czasach, w których kościelna dyscyplina ukazywana jest jako okrutny despotyzm, nauczanie bioetyczne Kościoła jest intencjonalnie wypaczane i demonizowane, a działalność dobroczynna Kościoła wobec ofiar konfliktów jest przedstawiana jako pomoc w ludobójstwie.

Wyrażamy stanowczy sprzeciw wobec wszystkich prób niszczenia jedności Kościoła, wypaczania nauk Magisterium i fałszowania historii najnowszej.

Króluj nam Chryste!

Podpisano: Rodacy

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.

Otrzymasz e-mail z linkiem potwierdzającym Twój podpis. Sprawdź wiadomości przychodzące (oraz folder ze spamem).