Filipp Kirkorow / Koncert Filippa Kirkorova w Polsce

Polscy fani piosenkarza Filippa Kirkorowa starają się o przyjazd idola do naszego kraju. Na wschodzie jest okrzyknięty "krolem rosyjskiej sceny muzycznej". Jest jedym z najpopularniejszym artystów w Rosji, na Ukrainie a w Polsce liczba jego fanów stale rośnie. W imieniu uczestników Fan-clubu zwracamy się do Organizatorw z prośbą o zaproszenie artysty do Polski z koncertem. Jesteśmy pewni, że jego koncert byłby wielkim wydarzeniem muzycznym łączącym ludzi, którzy uwielbiają muzykę rosyjską.

Filipp Kirkorow - piosenkarz, aktor, kompozytor oraz producent. Pięciokrotny zdobywca światowej nagrody "World Music Awards" jako najlepszy rosyjski wykonawca oraz nagroda za najlepiej sprzedający się album "For You" w Rosji. Jest nominowany do trzech nagród "World Music Awards" 2013.

Oficjalna strona kirkorov.ru

członkowie Polskiego Fan-Clubu    Skontaktuj się z autorem petycji

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.

Otrzymasz e-mail z linkiem potwierdzającym Twój podpis. Sprawdź wiadomości przychodzące (oraz folder ze spamem).