Apelujemy o 100% dostępności telewizji w ciągu 10 lat!

Skontaktuj się z autorem petycji

Dziękujemy!

2018-03-06 21:11:23

Serdecznie dziękujemy za podpisy i wartościowe komentarze do petycji. W najbliższym czasie petycja złożona zostanie na ręce Marszałka Sejmu RP. Będziemy sukcesywnie informować o dalszych działaniach na fanpage Napisy Plus na Facebooku lub na stronie napisyplus.pl

Na chwilę obecną mamy 64 399 podpisów, planowaliśmy zdobyć 50 tysięcy. Wiemy jak ciężko pracowaliście nad tymi podpisami, dziękujemy za spoty na temat napisów i języka migowego. Petycja pokazała ogromną skalę tego problemu oraz to jak bardzo osoby głuche, słabosłyszące, niewidome czekają na dostępność, nie tylko telewizji.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy także do kontaku na napisypluspl@gmail.com, postaramy się odpowiedzieć na każdy mail.

Anna Sacha

06-03-2018

Anna Sacha Inicjatywa Napisy Plus www.facebook.com/napisyplus/

Głoś dobrą nowinę i podziel się tą petycją ze znajomymi!

Powiedz o tej petycji jak największej liczbie osób. Im więcej ludzi podpisze tę petycję, tym więcej uwagi poświęcą jej media i osoby, które podejmują decyzje.

Sponsoruj miejsce na reklamę tej petycji, aby była wyświetlana na dole strony. Codziennie odwiedzają nas tysiące osób, więc jest to bardzo skuteczny i niedrogi sposób, aby wzbudzić większe zainteresowanie petycją.