PETYCJA O UNIEWINNIENIE SKAZANEGO ''ADAMA DUDAŁY Z WARSZAWY"
Skontaktuj się z autorem petycji
Sady i wymiar sprawiedliwosci uwarza ze jest ponad prawem,nieobchodzi ich prawda tylko sie liczy odwalona niechlujnie rosprawa i obiadek w kantynie.Adam jestem z toba i mam szczera nadzeje ze zweryfikuja ta pomylke ktora Ty jestes i oczywiscie wyplaca stosowne odszkodowanie za skradzione Zycie Tobie i twojej Rodzinie.Uwarzam ze jestes NIEWINNY.P.S. ogladalem reportarz.
to wyraźnie facet jest wrabiany chory sąd chora prokuratura i nie wiem co jeszcze.Dzięki Bogu ze ma taką rodzinę która z Nim walczy o tę niewinność.
Mam nadzieję że wymiar sprawiedliwości szybko naprawi swój bład a tak w ogóle to jak można zawierzyć zeznaniom przestępcy, powinni ponieść karę sedziowie którzy orzekali w tej sprawie,
Re:
Przepraszam Państwa, ale czy A. Dudała nie jest obecne prezydentem? To jak może równoecześnie siedzieć?
Re: Dziekuje
#50: Magdalena Dudała - Dziekuje
ja tez zostalem pomowiony przez przestepce i dostalem zazuty ,mialem szczescie bo w dniu w ktorym mnie pomowil lezalem w szpitalu (alibi nie do obalenia) jednak mimo tego sprawe zamrozili i jej nie umorzyli ,oni nie szukaja prawdy tylko winnego pasujacego do ukladanki
Adam i Kowal jest nie winny jestem pewny tego bardzo mi ich szkoda.Ale nawet w tej chwili Pedofil S.R . próbuje mścić się na innych .Ma kontakt z Januszem Sz.. który jest jego wiernym psem.To jakaś porażka .
Adam i Kowal jest nie winny jestem pewny tego bardzo mi ich szkoda.Ale nawet w tej chwili Pedofil S.R . próbuje mścić się na innych .Ma kontakt z Januszem Sz.. który jest jego wiernym psem.To jakaś porażka .
| This discussion has been closed. |
Skandaliczna bezkarnosc, niedołęstwo, korupcja i głupota tzw. wymiaru sprawiedliwości!
Niech potoczą się łby!