Petycja o odwołanie Andrzeja Dudy.
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Re: Odwołanie Andrzeja Dudy
#50: JAQ - Re: Odwołanie Andrzeja Dudy
Nie jestem dziennikarzem :) .....Myślę, że jednak lepiej od Tomasza Lisa ;) Szkoda, że nie masz przemyśleń na ten temat. Co chciałem przekazać to już wcześniej opisałem. Każdy musi iść za głosem swego serca. Namawiam aby szukać źródeł swoich mądrości nie tylko w stronniczych mediach i nie dać się ponieść tej propagandzie.
Odwołanie Andrzeja Dudy
Dziwna rzecz ..... być może za bardzo grzebię :)
Jak to możliwe, że petycja została wcześniej złożona niż Andrzej Duda stał się prezydentem ?!?!?!?!
Tzn. czy już mogę złożyć petycję o odwołanie następnego prezydenta który bedzie po sprawowaniu tego urzędu przez Andrzeja Dudę???? ;P
Re:
Nie pisz glupot demagogii i czystych klamstw chloptysiu!za po glosowalo 38 milonow polakow? Manipulatorze i targowicka powloko...
Re:
Klamczuchem bolszewikiem i polglowkiem jak wynika z twojego wpisu jestes ty!nie Prezydent wybrany wolą większości praworządnych Polaków.
Re:
Wazne ze marioneka komoruski to byl prezydent. Obciach dla kogokolwiek majacego wiecej anizeli 80nIQ
Re: Re:
Oczy to pora byscie wy zainfekowani klamstwami antypolskimi wreszcie otworzyli.Polska ma wreszcie Prezydenta i Rzad zaslugujacy na szacunek i poparcie.Biada klamcom zdrajcom przekretom i nierobom zerujacym na krwawicy uczciwego Polaka.
petycja
Konstytucja nie przewiduje odwołania prezydenta w drodze petycji, zatem petycja bez sensu.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Brawo macie juz 237 podpisow Jeszcze 763 i bedzie pelny 1000 Sila was