Do Prezydenta RP Andrzeja Dudy -- Petycja o Nowelizację Ustawy o zawodzie lekarza i lekarza dentysty

Skontaktuj się z autorem petycji

Wezwanie do patriotów

2021-09-27 07:49:32

Szanowni Państwo,

Postanowiłem użyć tłumaczenia korespondencji, którą otrzymuję regularnie na moją skrzynkę e-mailową od prezydenta Donalda Trumpa (patrz tekst poniżej) i dostosować jego wezwanie do naszej obecnej sytuacji w Polsce. Proszę się więc nie zdziwić. Styl jest niecodzienny, ale sprawa jest bardzo ważna. Oto treść.

Przyjacielu,

Potrzebuję Ciebie teraz.

Nasz Rząd Marionetek i Radykalna Lewica pracują w godzinach nadliczbowych, próbując USUNĄĆ z życia społecznego prawa człowieka i wszystkie zdobycze demokracji jakie osiągnęliśmy. Bez Waszego wsparcia nie osiągniemy naszego wspólnego celu jakim jest WOLNOŚĆ.

Zbliża się TERMIN ZBIORU ŚRODKÓW NA KONIEC KWARTAŁU i naprawdę liczę, że TY włączysz się, Przyjacielu. Chcę mieć pewność, że wygramy i całkowicie zniszczymy tych, którzy odbierają nam WOLNOŚĆ i ich MEGA DARCZYŃCÓW Z HOLLYWOOD.

Postawiłem sobie OGROMNY cel zebrania kolejnych 500 tys. zł, które są potrzebne dla budowy ruchu Wolne Wybory i obrony Wolności w Polsce, ale nie dam rady bez Ciebie. Twoje wsparcie jest tak ważne dla naszego sukcesu. Wystarczy jak każdy z nas dokona solidarnie wpłaty na jaką go stać.

Chcę wiedzieć, że mogę na ciebie liczyć, Przyjacielu. Proszę o wpłacenie DOWOLNEJ KWOTY do 23:59 DZIŚ, aby móc uzyskać WPŁYW 500% i umieścić Twoje nazwisko na Liście Darczyńców.

Dziękuję Ci za wsparcie naszych działań.

Pozdrawiam serdecznie,

dr hab. Wlodzimierz Korab-Karpowicz, Profesor Uniwersytetu Opolskiego, Przewodniczący "Wolne Wybory", Osobowość Roku Polski 2020 w kategorii Nauka

Ps. Prosimy też o wsparcie naszego Listu otwartego do kapłanów https://apeldokaplanow.pl

Wezwanie.jpg

Stowarzyszenie "Wolne Wybory", ul. Marszałkowska 58, 00-545 Warszawa, Paweł Lang, Koordynator

W obronie wolności i cywilizacji

2021-09-11 04:57:06

Szanowni Państwo,

Pomimo naszego Listu, nie ma ze strony prezydenta Andrzeja Dudy, ani ze strony rządu RP dobrej woli aby zmienić ustawę o zawodzie lekarza i lekarza dentysty. Tej dobrej woli będzie brak tak długo jak nie znajdą się we władzach wartościowi ludzie, którzy będą prawdziwie służyć społeczeństwu. Do tego dąży ruch Wolne Wybory.

Potrzebujemy wsparcia -- pomoc ze strony osób aktywnych i odważnych, które będą tworzyć grupy i oddzialy WW w całym kraju. Potrzebne jest też nam wsparcie finansowe, które jest niezbędne dla naszych działań. Prowadzimy obecnie dwie zrzutki: W obronie wolności i W obronie cywilizacji. Wystarczy jak każdy z nas dokona solidarnie wpłaty na jaką go stać, aby pomóc zrealizować skutecznie nasze cele.

Należy bronic naszej wolności i cywilizacji. Będziemy bronić wolności słowa oraz promować otwartą debatę na temat pandemii i innych ważnych spraw nas dotyczących. Będziemy bronić cywilizacji, a środkiem do tego jest myśl i mądra ksiązka. Oto nasze przesłanie: Działać nie dla własnego EGO, ale dla Dobra Wspólnego.

Dziękuję za wsparcie naszych działań.

UCZMY SIĘ ZWYCIĘŻAĆ -- OSOBOWOŚĆ ROKU

2021-08-23 13:14:48

Uczmy się zwyciężać: każdy w swojej dziedzinie oraz zwyciężać jako wolny kraj. Dosyć już martylologii, czas na wspólne zwycięstwo i osobisty sukces!

Chciałbym podziękować wszystkim, którzy głosowali na mnie w plebiscycie Osobowość Roku 2020. W piątek 20go sierpnia odebrałem statuetkę laureata. Zająłem pierwsze miejsce w Polsce, w kategorii nauka. W krótkiej mowie powiedziałem o obronie najważniejszych wartości: prawda, dobro, piękno i o naszych Apelach naukowców i lekarzy w ktorych ich bronimy przeciwko fałszywym szczepieniom i eksperymentalnym szczepionkom. Obok mnie stał dr Włodzimierz Bodnar, zwycięsca w woj. Podkarpackim, który mówił po mnie o leczeniu COVID-19 amantadyną. W Pałacu Królewskim w Warszawie, gdzie odbywała się uroczystość, rozległy się gromkie brawa. Tylko w mediach głównego nurtu trwa głucha cisza.

To o czym mówiłem przed uroczystością w TV wRealu24.

Proszę też o wsparcie naszego ruchu Wolne Wybory: www.wolnewybory.org. Wtedy wygramy wszyscy. Potrzebujemy wsparcia -- osoby aktywne i odważne, które będą tworzyć grupy i oddzialy w całym kraju. Dziękuję też za wsparcie finansowe, które jest niezbędne dla naszych działań. Wystarczy jak każdy z nas dokona solidarnie niewielkiej wpłaty aby pomóc zrealizować skutecznie nasz cel jaką jest obrona wolności w Polsce (W+W). Prosimy też uważać na  organizacje lub osoby, które prowadzą zrzutkę na naszą petycję bez naszego upoważnienia, a nawet bez wyraźnego określenia kto jest autorem petycji.

To jest nasz najnowsza inicjatywa -- List otwarty do kapłanów. Tu też prosimy o podpisy i wsparcie:

Odpowiedź od Prezydenta Dudy i Apel do Polskiego Duchowieństwa

2021-08-11 18:22:47

Szanowni Państwo,

Dziękuję za poparcie Petycji o nowelizację Ustawy o zawodzie lekarza i lekarza dentysty. Nadal zbieramy podpisy. Dzisiaj otrzymaliśmy odpowiedż od Prezydenta Andrzeja Dudy, ale nie jesteśmy nią ustatysfakcjonowani. Z wymijającej odpowiedzi wcale nie wynika, że Pan Prezydent podejmie inicjatywę ustawodawczą. Link do PDF odpowiedzi z Kancelarii Prezydenta RP.

Podejmujemy kolejną ważną inicjatywę jaką jest Apel do Polskiego Duchowieństwa:

List Otwarty do Kapłanów Kościoła Rzymskokatolickiego -- O połączenie się ze społeczeństwem przeciw fałszywej pandemii i eksperymentalnym szczepieniom

Prosimy o poparcie. Poza poparciem na petycjeonline każdy może wydrukować PDF listu podpisanego przez siedmiu profesorów i inne autorytety, i wysłać list do swojego lokalnego biskupa, proboszcza, czy znajomego księdza. Chcemy, aby nasz List do Kapłanów dotarł do każdego księdza w Polsce.  W liście zawarte są ważne informacje medyczne, które pozwolną Polskiemu Duchowieństwu zrozumieć dlaczego mamy do czynienia z kłamstwem pandemicznym i szczepionkami o charakterze eksperymentalnym. Celem naszych działań jest zatrzymać pandemię, jak również związane z nią obostrzenia.

Jednocześnie dalej apelujemy o wsparcie. Potrzebujemy wsparcia -- osoby aktywne i odważne, które będą tworzyć grupy i oddzialy w całym kraju. Dziękuję też za wsparcie finansowe, które jest niezbędne dla naszych działań. Wystarczy jak każdy z nas dokona solidarnie niewielkiej wpłaty aby pomóc zrealizować skutecznie nasz cel jaką jest obrona wolności w Polsce (W+W).

Pozdrawiam serdecznie,

Kontynuujemy zbiorkę podpisów i prosimy o wsparcie

2021-08-08 15:29:29

Szanowni Państwo,

Dziękuję za poparcie Petycji o nowelizację Ustawy o zawodzie lekarza i lekarza dentysty. Chcemy zebrać jak najwięcej podpisów i nadal kontynuujemy naszą petycję. Prosimy o wsparcie.

Cieszmy się z letniego poluzowania obostrzeń kowidowych, ale czy na jesień nie nastąpi kolejny lockdown? Nie możemy być tego pewni. Dlatego jedyną drogą do wolności jest zorganizowanie się w silny ruch ogólnopolski. Namawiam do wspólnego tworzenia ruchu Wolne Wybory. Na stronie www.wolnewybory.org znajdziecie Państwo informacje o Wolnych Wyborach, a w zakładce Do Pobrania deklaracje członkowskie.

Dzięki zrzutce będziemy mogli drukować i rozpowszechniać materiały informacyjne. Wykupimy billboardy reklamowe przy drogach oraz w głównych miastach i będziemy ostrzegać rodziców przed eksperymentalnymi szczepieniami dzieci przeciw COVID-19. Będziemy bronić wolności słowa oraz promować otwartą debatę na temat pandemii i innych ważnych spraw nas dotyczących. Zrzutkę na billboardy, promujące naszą petycję, prowadzi też niezależnie od nas Wolna Polska Opole. O ile zgromadzone środki będą służyć dobru publicznemu i nam wszystkim, jest to dobra inicjatywa.

Oto nasze przesłanie: Działać nie dla własnego EGO, ale dla Dobra Wspólnego. Działajmy więc razem dla Wolności i powrotu do Normalności, oraz po to aby najlepsi z nas -- osoby uczciwe, odważne, mądre, prawdziwie kochające Polskę, pełniły w naszym kraju funkcje publiczne.

Pozdrawiam serdecznie,

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.