Czy jesteś za budową Nowego Ratusza we Wschowie?

Na stronie Spółki Komunalnej ukazała się informacja o planie budowy nowej siedziby władz miejskich i Spółki Komunalnej. Budynek ma powstać naprzeciw obecnego Ratusza - na terenie skweru na Placu Zamkowym.  Dokładne informacje można znaleźć pod linkiem:  http://skwschowa.pl/index.php/2021/06/14/memorandum-informacyjne-aktualizacja/

Nikt nie pyta mieszkańców gminy o celowość tego przedsięwzięcia. Chcemy zerwać z tą praktyką stąd pytanie do Wschowian w tej kwestii: Czy jesteś za budową Nowego Ratusza?

Jeżeli jesteś przeciwny budowie Nowego Ratusza, jeżeli masz wątpliwości w sens tej inwestycji i jeżeli nie jesteś zwolennikiem zabudowy tego miejsca podpisz petycję.

Swój głos możesz oddać również w ankiecie na https://m.facebook.com/questions.php?question_id=2862173850712600

rynek.jpg

Piotr Buczek, Przemysław Gliński, Rafał Klan, Katarzyna Owoc-Kochańska    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Piotr Buczek, Przemysław Gliński, Rafał Klan, Katarzyna Owoc-Kochańska do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.