Nowi Partnerzy Karty Dużej Rodziny- zniżki w sklepach spożywczych
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#227 Aug 25, 2016, 22:03
Petycja którą podpisałam ma sens lecz petycja przeciw słowom księdza Jacka Międlara jest ciosem w POLAKÓW I W POLSKOŚĆ !!! Wystarczy oglądnąć w telewizji republika wywiad z księdzem i uzmysłowić sobie zagrożenia o których mówi.
Gość#229 Sep 06, 2016, 12:34
Bo ulga w Carfurze jest duża ale rzadko tam jeżdzę. Nie lubię tego sklepu . Codzienne zakupy 8 osobowej rodzinie robię w Biedronce Lidlu lub Kauflandzie.
Gość#230 Oct 02, 2016, 17:29
Jest to pomoc rodzinom takim jak moja .
Wydatki na dzieci są duże nie tylko na małe ale na te większe też uczące się czy studiujące ,ja mam pełny zakres program 500+ pomaga tylko rodzinom z małymi dziećmi dlatego podpis złożyłam aby pomóc wszystkim wielodzietnym rodzicom.
Wydatki na dzieci są duże nie tylko na małe ale na te większe też uczące się czy studiujące ,ja mam pełny zakres program 500+ pomaga tylko rodzinom z małymi dziećmi dlatego podpis złożyłam aby pomóc wszystkim wielodzietnym rodzicom.
Gość#231 Oct 24, 2016, 19:30
Ponieważ należę do rodziny wielodzietnej i wiem ze inne rodziny tez by chcialy kozystac z tych kart duza rodzina a niestety wiele sklepów w naszej miejscowosci nie akceptuje tych kart i to smutne ze niechca pomagac choc moga
Gość#232 Nov 06, 2016, 18:02
Bo sam jestem posiadaczem durzej rodziny i wiem jak jest ciężko z utrzymaniem rodziny
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#141: W smaku są zniżki na kdr - Re:
Dodam jeszcze, że warto włączyć w to sklepy internetowe gdzie mogę kupić buty profilaktyczne dla dzieci