Petycjeonline.com

Ocalmy Muzeum Ziemi PAN w Warszawie!

Wręczenie petycji na ręce ministra kultury i prezesa PAN (14.08.23)

Gość#1 Aug 13, 2023, 12:48
Trzymamy kciuki! Trzeba pokazać siłę i wolę pracowników i ludzi związanych z Muzeum Ziemi, Warszawiaków, zwiedzających muzeum. Bardzo Panu dziękuję.
Gość#2 Aug 13, 2023, 12:58
Pamiętajcie 17.08.2023 o godzinie 14:00 im więcej Nas będzie tym lepiej. Po prostu przyjdźcie i powiedzcie NIE!!! dla zagłady Muzem Ziemi.
Gość#3 Aug 13, 2023, 13:10
Jestem Panu bardzo wdzięczna za tę inicjatywę i Pana zaangażowanie.Trudno się pogodzić z myślą o utracie tak pięknego i wartościowego dla Warszawiaków miejsca!
Gość#4 Aug 13, 2023, 13:14
Muzeum musi pozostać w miejscu jakim jest dzisiaj . Nie można dopuścić do zmiany adresu i przeniesienia zbiorów w inne miejsce. Biały Pałacyk Branickich , willa Pniewskiego oraz Muzeum Ziemi stanowi integralną całość... Trzeba tego przypilnować...
Gość#5 Aug 13, 2023, 20:52
Oby się udało! Oby się udało! Wspieram duchowo chwilowo spoza Warszawy.
Gość#6 Aug 14, 2023, 01:15
Powodzenia 👍
Gość#7 Aug 14, 2023, 09:52
Czy to jest totalna likwidacja placówki i co ze zbiorami i dorobkiem naukowym i popularyzatorskim? Czy poza likwidacją w obecnej lokalizacji, tj. Aleja na Skarpie, szanowny pan minister ma jakieś sensowne , uzasadnione plany dla tego/ takiego muzeum.
Gość#8 Aug 14, 2023, 14:27
Dziękuję za Wasze działania, podpisałam petycję i trzymam kciuki!!!!
Gość#9 Aug 18, 2023, 08:10
Dziękuję za informację. Choć nie fizycznie ale duchem jestem z wszystkimi którzy dotarli na konferencję Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Huebner

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Płatne ogłoszenie

Petycjeonline.com będzie reklamować tę petycję wśród 3,000 osób.

Dowiedz się więcej...

Wybierz budżet
Metoda płatności
PayPalGoogle PayApple PayKarta kredytowa

Wybierz metodę płatności, aby kontynuować.