STOP PRZECIWKO PRYWATYZACJI PRZEDSZKOLI W PILE!!!
Skontaktuj się z autorem petycji
prywatyzacja przedszkoli
Ja uważam, ze to bardzo zły pomysł. Dlaczego trzeba sprywatyzować te przedszkola, czy źle funkcjonują, czy gminę nie stać na utrzymanie tych placówek.Interesuję się pilską polityka i nie słyszałam o problemach z przedszkolami, więc o co chodzi? Kto na tym zyska, bo raczej nie dzieci.
prywatyzacja przedszkol
Prywatyzacja NIE!!!
Prywatyzacja NIE !!!
Re: Prywatyzacja Przedszkoli.
#1: Adik :) - Prywatyzacja Przedszkoli.
Tak , a chcesz płacić 2 razy więcej ? Nie każdego na to stać..
Re: prywatyzacja przedszkol
#3: pilanka - prywatyzacja przedszkol
Podajesz nieaktualne informacje, już został skrócony okres urlopu letniego (jak to napisałaś wakacje). Co do 5h to jest ciągle powtarzany mit, przez osoby nie mające zielonego pojęcia o pracy nauczyciela. Mam żonę "przedszkolankę" to wiem doskonale jak to wygląda. Wracam z pracy po 8h i mam czas wolny, ona wraca i pracuje dalej. Dzień w dzień, nawet w weekend. A Twoje "za PRYWATYZACJĄ", bo nauczyciele mają za dobrze, jest śmieszne i świadczy jedynie o Twojej ignorancji.
prywatyzacja przedszkoli
NIE!!!
w PRYWATNYCH przedszkolach:
- nie ma żadnego programu nauczania!!! to bawialnio-przechowalnia
- zwiększona ilosc dzieci + tylko jedna przedszkolanka i jedna woźna na kilka grup, a to oznacza, że nikt nie przypilnuje dzieci w szatniach i skończy się wychodzenie na dwór, do parku, na wycieczki, do domu kultury itp. siedzenie w sali tylko.
- jedzenie to katering, więc nie będzie dokładek, ani wyboru. jak dziecko czegoś nie lubi, trudno, będzie głodne.
- nie będzie odpisów jak dziecko zachoruje, a w tak licznej grupie, bo w prywatnym idą na kasę, więc upchają dzieci jak najwięcej, będzie chorowac co rusz.
| This discussion has been closed. |
Prywatyzacja Przedszkoli.