Chcemy kontynuacji "Rancza" TVP
Skontaktuj się z autorem petycji
Jest to najlepszy serial oglądając go czuję się super, oglądam powtórki nigdy nie mam dość, ogląda cała rodzina wspólnie miło spędzając czas.Wszyscy oglądają Ranczo świetny serial perfekcyjna gra aktorów wszystko jest tam naj .
To świetny serial, jedyny, który oglądam wraz z mężem. Tak, oglądamy go ciągle na TVP Seriale i chociaż znamy go już prawie na pamięć, to wciąż głośno śmiejemy się z dialogów i i podziwiamy wspaniałą grę aktorów. Nie lubię seriali, ale ten jest wyjątkowo udany. Gorąco pragniemy kontynuacji .
Podpisałam petycje w sprawie kontynuacji Serialu Ranczo ponieważ uważam że,jest to wspaniały serial pokazujący polską rzeczywistość .Ten serial bawi ale i Uczy i Uwielbiam Ranczo ,za wspaniałych aktorów w nim grających .Oglądam Ranczo od 1sezonu jaki został wyemitowany .I prosze o kolejne sezony mojego ulubionego serialu <3 <3
TEN SERIAL MUSI TRWAĆ, BEZ,, RANCZA ,,W CIAGU ROKU W TVP DUŻO BRAKUJE,POWSTAŁO TVP SERIALE,
TO ZNACZY ZE TELEWIDZOWIE KOCHAJA POLSKIE SERIALE,A RANCZO W TYCH NOWSZYCH I NAJNOWSZYCH PRZODUJE
Pamietacie Matysiakow w radiowej Jedynce? Może jeszcze są? Albo W Jezioranach? Ranczo jest kultowe i tak właśnie powinno zostac potraktowane, niezależnie od aktualnie nam panujacych. Ja rozumiem , że bardziej boli zobaczenie swojej prawdziwej (powiedzmy) Twarzy w zwierciadle, niz szczekanie tłuszczy. I dlatego obawiam sie, ze kontynuacji ( dobrowolnej ) nie będzie. Będziemy musieli coś wymyślec.Może zacznijmy zbierac kasę, wyprodukujmy sami - sprzedamy np. w internecie + reklamy itp. No co - Hadziukowa też zaczęła od ciężarowki kóz i kredytów! Pozdrawiam!
Chcemy kontynuacji "Rancza" TVP
Ranczo Sezon 11 musi powrócić. Już niedługo będzie 2019 rok mija 2 lata przerwy po 10 serii
| This discussion has been closed. |