DO PRZYJACIÓŁ ZWIERZĄT SCHRONISKOWYCH!
Skontaktuj się z autorem petycji
Odsyłam GO na nauki do Pani, która prowadzi hotel dla psów w Piotrowie - te psiaki pragną kontaktu z człowiekiem pomimo że człowiek wyrządził im krzywdę.
– chcę wyrazić swój sprzeciw dla takich działań!!!
– nie godzę się z takim traktowaniem zwierząt i wolontariuszy, którzy robią kawał dobrej roboty.
Ponieważ zależy mi na dobru psów.
Ponieważ jestem przeciwna arogancji urzedników i ich samowoli, bezmyślności i całkowitego braku empatii.
Ponieważ to bulwersujące decyzje. Ponieważ jak zwykle decyzje urzędników podejmowane w ciepłym biurze, odbijają się tyko negatywnie na zwierzętach, które same nie mogą się obronić przed bezmyślnością i głupotą ludzi!
...
Polske w ochronie zwierzat przez niekompetencje I vrak empatii ludzi ktorzy pewnie na codzien zgrywaja wspanialomslnych I dobrych....falsz falsz u jeszcze raz falsz!!! Jeden wielki wstyd dla Kalisza I tamtejszych wladz, ktore zistaly wybrane na swoje stanowiska chyba po ciemku albo mozna sobie uruchomic wyobraznie w jaki sposob!! A teraz kilka slow do tych dobrych aniolow, ktorzy walcza wszelkimi sposobami przeciwko takiej znieczulicy, jestescie wielcy z calego serca jestem z wami I zycze duzo zdrowia I sily zeby walczyc z najgorszym stworzeniem na tym swiecie czlowiekiem w obronie tych cudownych stworzen!!! Trzymajcie sie
Karygodnie zachowanie wladz!!! To jest nie pojete zeby wolontariusze zmuszeni byli do apelu na cala Polske w ochronie zwierzat przez niekompetencje I brak empatii ludzi ktorzy pewnie na codzien zgrywaja wspanialomyslnych I dobrych....falsz falsz I jeszcze raz falsz!!! Jeden wielki wstyd dla Kalisza I tamtejszych wladz, ktore zostaly wybrane na swoje stanowiska chyba po ciemku albo mozna sobie uruchomic wyobraznie w jaki sposob!! A teraz kilka slow do tych dobrych aniolow, ktorzy walcza wszelkimi sposobami przeciwko takiej znieczulicy, jestescie wielcy z calego serca jestem z wami I zycze duzo zdrowia I sily zeby walczyc z najgorszym stworzeniem na tym swiecie czlowiekiem w obronie tych cudownych stworzen ktorymi sa zwierzeta!!! Dodam jeszcze ze pochodze z innego miasta ponad 100 km od Kalisza i juz jakis czas temu slyszalam o fatalnych warunkach w tamtejszym schronisku I tyle czasu gdzie byla wladza odpowiedzialna za to, Burmistrz.Bez komentarza!!! Trzymajcie sie
Szkoda że wcześniej Pani która założyła tą petycje nie chciała dialogu. miało być tak jak ona chce i koniec, że niby jej są rzucane kłody pod nogi. w schronisku nie ma tylko psów tej pani jest dodatkowo 200 innych i wiele kociaków. byłam wolontariuszką w tym schronisku przez wiele lat ale nie mogłam już wytrzymać całej tej chorej sytuacji. z wielką chęcią wróciła bym tam aby pomagać ale w momencie jak Pani S. zniknie ze schroniska. dobro zwierząt jest najważniejsze ale one czują emocje opiekunów. pamiętam czasy jak jej psy biegały LUZEM po schronisku nie można było wyprowadzić własnego psa na spacer z obawy przed pogryzieniem podopiecznego. nie każdy pies jest miłym przytulaśnym małym stworkiem niektóre nie tolerują innych psów ba nawet zwierząt. na prawdę konkurs popularności. śmieszne wydarzenia na FB. Manipulacja ludźmi. szkoda mi słów sytuacja w schronisku jest chora ale nie przez nowy zarząd czy pracowników a przez Panią Anetę.
Nie ma niczego wspanialszego jak wolontariat dla tych,które walczyć o siebie nie potrafią.
Wolontariat jest wyrazem prawdziwego człowieczeństwa.
| This discussion has been closed. |