Michael Jackson: stop kłamstwom i manipulacji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
ale po dyskusji stwierdziłyśmy że będzie jeszcze otwarta, żeby zebrać więcej podpisów
Re:
pewnie z tego że albo ktoś nie potwierdził swojego podpisu klikając na email, przynajmniej ja tak myślę, wszystko przy zamykaniu petycji będzie sprawdzone
Re: Re:
Ale az taka różnica? Na początku było tylko o 3 - 4 podpisy a teraz jest róznicy 62? Moze róznica wynika z usuniętych podpisów.
Re:
A dobrze maila wpisałaś? Może coś źle wpisałaś, bo maile od razu przychodziły na pocztę.
Re:
Re:
proponuję popisać,ale też przesłać do tej petycji do podpisania dla fanów z innych krajów!
Re:
własnie jestem z tego forum,próbowałam prosićo wsparcie innych fanów z tej petycji,ale nie wysyła mi się moja prośba na podane tam adresy:(Może robię coś źle?Dziewczyny,spróbujcie rozesłać!
Hej:)Jestem z Polski,od czterech lat pracuję na forum http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5833351&start=104070 ,przez cały czas z dziewczynami walczymy o dobrą prasę dla Michaela,niestety,polskie media milczą,albo powielają kłamliwe rewelacje z innych gazet!Też zawiesiłyśmy petycję skierowaną do Etyki Mediów,zbieramy podpisy!Błagam!Pomóżcie!!!!!!!!jacksonka
Re: Re:
A moze tak jedną wspólną petycję a nie tysiące różnych. Z resza nikt nie wie o tym forum, pierwsze słyszę o forum na O2.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Re:
Forum działa od początku,czyli od śmierciMichaela,działa tam grupa fanów,którzy są zaprzyjaźnieni i od początku walczą o zadanie kłamu wszystkim oszczerstwom na temat Michaela!Wcześniej to były rozmowy priv,teraz głównie informacyjnie dziewczyny działają!Obiecały działać do końca procesu,potem się rozstajemy!Ta petycja została wysłana do fanówangielskich,żeby pomogli nam w walce z polskimi mediami!Wysłałam tę petycję tzn http://www.petycjeonline.com/forum/post/1309502#messageBox,zobaczymy,czy ktoś się wpisze:)Wiele dziewczyn z naszego forum od razu się wpisało:)Pozdro.Jacksonka
| This discussion has been closed. |
Ja nadal pytam czemu jest taka rozbieżność w podpisach na belce i na liscie? Z czego to wynika? Moze mi ktoś to wyjaśnić?