NIE DLA GMO, TAK DLA DOBREJ ŻYWNOŚCI
Skontaktuj się z autorem petycji
A prawo do dobrej jakości żywności to nasze podstawowe prawo!!!
NIE DLA GMO!!!, TAK DLA DOBREJ ŻYWNOŚCI!!!
Bogusław
Nie dla GMO! Tusk chce? Niech sam wpierdala!
M
Re:
za przeproszeniem, ameryki nie odkryłeś akurat teraz, takie działania mają miejsce już od wielu lat (gdzieś doczytałem się że od 1980) a w naszym kraju nabrały gigantycznego tempa od momentu wejścia Polski do Unii... jak cie to interesuje to poczytaj info w gupach na fb chociażby w takich jak "chemtrails na polską"
Zaraz potem podpisuję petycję dla "małych" polskich rolników, którzy stosują jeszcze "dawne" sposoby upraw warzyw i owoców. To oni muszą się czasem godzić na sprzedaż swoich produktów poniżej jakiejkolwiek średniej krytycznej a ja, jak wielu innych Polaków jestem gotowa zapłacić uczciwą cenę za produkt zrodzony z niewyjałowionej ziemi ( przez nadmierną eksploatację), za użycie do uprawy naturalnych nawozów, za użycie do walki ze szkodnikami ekologicznych produktów. Wiem, że w dzisiejszym świecie trudno jest prowadzić uprawę ekologiczną. Ale jestem gotowa takie procesy wspierać, bo wiem, że płacę za zdrowie własne i mojej rodziny. I kupiona z takiej uprawy marchewka może mieć pozawijane korzenie czy oryginalny kształt...Chcę, by moja Rodzina miała szansę w walce z .. rakiem.
Działajmy zanim nas przerobią na pasztet! Ola
STOPPPPPPPPPPP SZCZEPIONKOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STOP GMOw Polsce!
Nie dla GMO
Żądam zakazu uprawy i rozpowszechniania na terenie POLSKI organizmów GMO.
Czas się obudzić i pokazać tzw. władzy, że Naród to nie jest gromada durnych gamoni, którzy zgodza się na wszystko. Fakt że podpisów nie jest za wiele, nie żwiadczy że inni godzą się na trującą żywność. Czas się zorganizować aby zdobyć siłę. Na Islandii można było zmienić rządy , to czy MY jesteśmy gorsi i nie damy rady ? pokażmy że też NAS na to stać, że POLAK POTRAFI !!!!
NIE DLA GMO
Re:
Masz rację kobieto. gratuluję , nie chcemy być pasztetem !!
Popatrz prosze na tą inicjatywę
https://www.youtube.com/watch?v=07ctee1IoIM&list=UUrFx0KTUzpDQY2mkLWoIdyg
Re:
Gratuluję odkrycia, witamy w MATRIX-ie
sugeruję obejrzeć
https://www.youtube.com/watch?v=QbxiPXOd1Do
| This discussion has been closed. |