Petycja w sprawie ustawy o ochronie zwierząt doświadczalnych
Jeszcze raz prosimy o pomoc.
Re:
Jest gdzies link do calej petycji czy musze wkleić do outlooka wraz z adresatami?
"adresat lub administrator jego poczty zablokował otrzymywanie maili z Twojego adresu"
Wysłane, chociaż prosząc taką ilość osób o przeklejenie teksty warto by go kilka razy sprawdzić (jak i listę maili, bo faktycznie "Pomiędzy adresami "[email protected]
[email protected]" brakuje średnika" ).
Co do tekstu na myśli mam:
"Art. 26 Dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady 2010/63/UE z dnia 22 Września 2010 r. sprawie ochrony zwierząt"
Brakuje "w" przed "sprawie", prawda?
Powodzenia!
Re: Re:
Chyba trzeba przekleić + adresy. Zrobiłem tak przed chwilą. W adresach jest błąd - polecam komentarz wcześniej.
spam
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain arlukowicz.eu by mail.arlukowicz.eu. [83.175.144.5].
jestem na czarnej liście spamerów
petycję wysłałam, ale poniższe adresy nie działają:
[email protected]; [email protected]; [email protected]
Prosze o odpowiedz, czy macie Panstwo serce, czy macie orientacje jak dziala "czlowiek" z istotami zywymi, ktore czuja, boja sie i maja tego pecha, ze zostaly zlapane, lub urodzily sie w niewoli. W XXI jest wiele innych mozliwosci przeprowadzania doswiadczen....Nie na Zwierzetach..."Niektore serca sa diamentami, niektore glazami"...jakie, Wy poslowie macie..to sie wkrotce okaze.
z powazaniem
This comment has been removed by the person who wrote it.
STOP!!! Cierpienia zwierząt dla doświadczeń!!!One tez czuja !!!
Ze wszystkich zwierząt człowiek jest jedynym przejawiającym okrucieństwo. Jedynym, który zadaje ból dla samej przyjemności jego zadawania. Mark Twain.
proponuje przypomniec naszym reprezentantom, kto ich wybral i oswiadczyc, ze przy nastepnych wyborach nie oddamy na nich naszego glosu oraz, ze bedziemy namawiac naszych znajomych tego tego samego
Mają prawo do godnego życia i umierania bez bólu. Człowiek ma obowiązek im to zapewnić.
Justyna Gorzkowska
Przerażające jest to,że ciągle jesteśmy barbarzyńskim krajem jeśli idzie o stosunek do zwierząt
[email protected]" brakuje średnika
2. Dostałam zwrotkę z adresów [email protected] i [email protected]