Ochrona Górek Czechowskich w Lublinie

Skontaktuj się z autorem petycji

Zaproszenie!

2016-03-17 17:25:56

Szanowni Państwo!

Bardzo dziękujemy za podpisanie petycji w sprawie Ochrony Górek Czechowskich. W najbliższy poniedziałek, 21.03.2016 o godzinie 11 spotykamy się przed Ratuszem (Plac Władysława Łokietka 1, Lublin), aby przekazać petycję wraz z podpisami Panu Prezydentowi Krzysztofowi Żukowi. Jeżeli mają Państwo czas i możliwość przybyć - zapraszamy serdecznie chwilę przed 11! Pokażmy, że sprawa Górek Czechowskich jest dla nas istotna i zależy nam na zachowaniu tego terenu jako ostoi zieleni oraz miejsca wypoczynku i rekreacji a nie kolejnego w Lublinie wąwozu towarzyszącego blokowiskom!!

Informujemy również, że podpisy będą zbierane dalej i sukcesywnie dołączane do korespondencji z władzami miasta. Dlatego prosimy o zachęcanie do podpisywania się bliskich i znajomych, dla których los Górek nie jest obojętny!!!

Dziękujemy!

Komitet Mieszkańców Czechowa

Społeczny komitet mieszkańców Czechowa

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.