Petycja przeciw budowie zachodniej obwodnicy Przemyśla w dzielnicy Lipowica

Skontaktuj się z autorem petycji

Zamknięcie petycji

2022-05-29 12:21:54

W związku z kolejnym etapem działań i pojawieniem się nowych wariantów i podwariantów zamykam petycję w podanym kształcie. Bardzo dziękuję za wszystkie oddane głosy - to dzięki nim udało się przestawić nieco "trajektornię" przebiegu obwodnicy i wywalczyć tak dużo. To nie jest koniec działań, wraz z rozwojem sytuacji będziemy jako mieszkańcy, Zarząd Osiedla i Komitet Społeczny działać na rzecz znalezienia najlepszego rozwiązania satysfakcjonującego mieszkańców naszej pięknej okolicy. Jeszcze raz - serdeczne dziękuję za każdy głos i za każdy komentarz - dodawały nam sił.

Pozdrawiam w imieniu Komietu i mieszkańców,

Elżbieta Gaweł

W sprawie petycji

2021-08-16 09:47:23

Nadal zbieramy podpisy w petycji on-line. Wasze głosy i komentarze są przekazywane stronie czyli GDDKIA, lecz są także silnym argumentem w rozmowach z innymi podmiotami zaangażowanymi w sprawie.

Elżbieta Gaweł

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.