List Otwarty do Kapłanów Kościoła Rzymskokatolickiego -- O połączenie się ze społeczeństwem przeciw fałszywej pandemii i eksperymentalnym szczepieniom

Skontaktuj się z autorem petycji

Wsparcie naszego Listu do Kapłanów i Wolne Wybory

2021-09-11 05:35:50

Szanowni Państwo,

Wszystkim sygnatariuszom bardzo dziękuję za poparcie Listu Otwarego do Kapłanów. Jest to ważna inicjatywa. Musimy zebrać więcej podpisów. Dlatego apeluję, aby zachęcić znajomych do poparcia Petycji. Wówczas ją wydrukujemy i wyślemy do Episkopatu.

Pomimo naszego Listu, który został wysłany zarówno pocztą tradycyjną, jak i elektroniczą, nie ma nadal odpowiedzi od hierarchii kościelnej. Ważne jest jednak, aby nasze przesłanie dotarło do proboszczów i indywidualnych księży. My wygramy. To jest tylko kwestia czasu. A nasze zwycięstwo, mówiąc językiem religijnym, będzie zwycięstem Chrystusa, zwycięstwem sił jasności nad ciemnością.

Nasze rycerstwo potrafiło się bić mając jednocześnie na piersiach wizerunek Najśwętszej Maryi. Bycie chrześcijaninem, czy katolikiem, wcale nie oznacza, że mamy być bierni, Wręcz przeciwnie, mamy w sposób rycerski, szlachetny stawać w obronie prawdy i dobra. To jest nasze przesłanie.

Dzisiaj jest inny czas niż dawne czasy oręża. Dzisiaj narzędziem walki staje się infomacja, a często dezyinformacja, np. kowidowa. Dzisiaj bardziej niż kiedykolwiek musimy bronic się przed kłamstwem i stawać w obronie naszej wolności i cywilizacji. Do tego dąży ruch Wolne Wybory. Zapraszam do współdziałania.

Potrzebujemy wsparcia -- pomoc ze strony osób aktywnych i odważnych, które będą tworzyć grupy i oddzialy WW w całym kraju. Potrzebne jest też nam wsparcie finansowe, które jest niezbędne dla naszych działań. Prowadzimy obecnie dwie zrzutki: W obronie wolności i W obronie cywilizacji. Wystarczy jak każdy z nas dokona solidarnie wpłaty na jaką go stać, aby pomóc zrealizować skutecznie nasze cele.

Należy bronic naszej wolności i cywilizacji. Należy bronić naszej religii i sfery duchowej człowieka. Ruch Wolne Wybory broni wolności słowa oraz promuje otwartą debatę na temat pandemii i innych ważnych spraw nas dotyczących; broni religii chrześcijańskiej i tradycyjnej cywilizacji europejskiej, a środkiem do tego jest myśl i mądra ksiązka. Niech to będzie nasze wspólne przesłanie: Działać nie dla własnego EGO, ale dla Dobra Wspólnego.

Dziękuję za wsparcie naszych działań.

Pozdrawiam serdecznie,

dr hab. Wlodzimierz Korab-Karpowicz, Profesor Uniwersytetu Opolskiego, Przewodniczący "Wolne Wybory", Osobowość Roku Województwa Śląskiego i Polski 2020 w kategorii Nauka

Stowarzyszenie "Wolne Wybory", ul. Marszałkowska 58, 00-545 Warszawa

UCZMY SIĘ ZWYCIĘŻAĆ -- OSOBOWOŚĆ ROKU

2021-08-23 13:29:43

Uczmy się zwyciężać: każdy w swojej dziedzinie oraz zwyciężać jako wolny kraj. Dosyć już martylologii, czas na wspólne zwycięstwo i osobisty sukces!

Chciałbym podziękować wszystkim, którzy głosowali na mnie w plebiscycie Osobowość Roku 2020. W piątek 20go sierpnia odebrałem statuetkę laureata. Zająłem pierwsze miejsce w Polsce, w kategorii nauka. W krótkiej mowie powiedziałem o obronie najważniejszych wartości: prawda, dobro, piękno i o naszych Apelach naukowców i lekarzy w ktorych ich bronimy przeciwko fałszywym szczepieniom i eksperymentalnym szczepionkom. Obok mnie stał dr Włodzimierz Bodnar, zwycięsca w woj. Podkarpackim, który mówił po mnie o leczeniu COVID-19 amantadyną. W Pałacu Królewskim w Warszawie, gdzie odbywała się uroczystość, rozległy się gromkie brawa. Tylko w mediach głównego nurtu trwa głucha cisza.

To o czym mówiłem przed uroczystością w TV wRealu24.

Proszę też o wsparcie naszego ruchu Wolne Wybory: www.wolnewybory.org. Wtedy wygramy wszyscy. Potrzebujemy wsparcia -- osoby aktywne i odważne, które będą tworzyć grupy i oddzialy w całym kraju. Dziękuję też za wsparcie finansowe, które jest niezbędne dla naszych działań. Wystarczy jak każdy z nas dokona solidarnie niewielkiej wpłaty aby pomóc zrealizować skutecznie nasz cel jaką jest obrona wolności w Polsce (W+W).

Wzywamy Kościół aby połączył się z nami na drodze do zwycięstwa -- to będzie prawdziwe zwycięstwo Ducha świętego nad kłamstwem i manipulacją.

Pozdrawiam serdecznie,

Stowarzyszenie "Wolne Wybory", ul. Marszałkowska 58, 00-545 Warszawa

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.