ODDAJMY JORDANÓWKĘ MIESZKAŃCOM!

Skontaktuj się z autorem petycji

Jordanówka czeka na Twój głos!

2022-06-01 08:39:47

Tylko do 3 czerwca możesz wypowiedzieć się na temat przyszłości Jordanówki, która po 25 latach wrociła do nas – mieszkańców. Teraz to TY możesz zadecydować o jej dalszym losie. Nie zmarnujmy tej szansy! Jeśli nie chcesz, aby powstało w niej muzeum sportu , to koniecznie wypełnij krótką ankietę - to zajmuje Ci tylko 2 minuty i podaj dalej: -> Jordanówka - ankieta

jordanowka_ankieta.jpg

Funkcja Miasto

Niech nas będzie 1000!

2021-12-05 19:55:54

Bardzo dziękujemy za Wasze zaangażowanie ws. przyszłości Jordanówki. Mamy nadzieję, że przekonamy władze miasta, że warto słuchać głosu mieszkańców.

Wkrótce złożymy petycję do prezydenta Krakowa, dlatego jeśli możecie przekazać link do naszego wspólnego apelu swoim znajomym - to nie ma na co czekać 😉

Oddajmy Jordanówkę Mieszkańcom ➡️➡️ https://www.petycjeonline.com/oddajmy_jordanowke_mieszkancom

Pozdrawiamy Was serdecznie! 🎅🤶

inbound8271473636122717109.jpg

Funkcja Miasto

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.