Petycja o wprowadzenie nowych rozwiązań w leczeniu Boreliozy
Skontaktuj się z autorem petycji
Ilu potrzeba podpisów żeby wysłać to do Ministra? Trzeba jeszcze bardziej nagłościć tę sprawę
5 lat cierpienia
Mam 26 lat i chwilami czułam, że umieram... Przez 5 lat lekarze wmawiali mi RZS, zdiagnozowałam się sama. Leczę się według ILADS i jest naprawdę duuuużo lepiej, znów zaczyna mi się chcieć żyć... Niestety leczenie i suplementacja oraz badania i prywatne wizyty potrafią wykończyć finansowo... Liczę, że kiedyś to się zmieni. Trzymam za Was kciuki! Razem mamy MOC :)
40
Metoda IDSA jest całkowicie przestażała i nie powinno się w ogóle jej stosować. Ja leczyłam boreliozę ILADS u http://kaczorfelskamed.pl/ i w końcu po wielu latach bezskutecznych terapii wyzdrowiałam.
...
Bardzo dobrze, jestem za ! Polska jest 100 lat w tył w porównaniu do innych kraii. Tak naprawdę o nowych metodach leczenia dowiedziałam się od Euroimmun Polska. Szkoda,że kraj nie jest w stanie zapewnić wsparcia w 100% chorującym osób. Jak Pani Danuta napisała wyżej, nawet nie ma wsparia finansowego od rządu a leki są drogie
SREBRO
Witam
Borelioza
Borelioza to straszna choroba. Na NFZ nie ma co liczyć, trzeba samemu szukać skutecznych terapii! Warto szukac alternatyw
Leczenie Boreliozy warto skorzystać z nowej metody leczenia boreliozy generatorem plazmowym Rife to nowa skuteczna metoda która zastępuje antybiotyki i zioła - które są coraz mniej skuteczne w leczeniu tej paskudnej choroby.
Sposoby leczenia boreliozy
aktualne dostępne sposoby - metody walki z boreliozą są bardzo dobrze opisane na tej stronie > Borelioza
Zapraszam na forum o boreliozie
Zapraszam na forum o boreliozie https://lymeforum.pl - szczególnie osoby, które cenią sobie prywatność i nie chcą być inwigilowane przez Facebooka.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Zapraszam na stronę o boreliozie
Zapraszam na stronę na której jest dużo informacji o boreliozie i nowych metodach leczenia tej choroby zioła przy boreliozie
| This discussion has been closed. |