Petycja do Prezydenta RP Andrzeja Dudy w sprawie ogłoszenia referendum wyjścia Polski z UE
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#226 Mar 28, 2016, 21:09
Bo już mam dosyć tych idiotów.
Gość#227 Mar 28, 2016, 21:12
Podpisane!
Gość#228 Mar 28, 2016, 21:14
Uważam ,że Polska ponosi więcej ciężarów i strat niż korzyści.
Gość#229 Mar 28, 2016, 21:32
Podpisałem tę petycję,bo mam dość tej UE i okradania Polski i polaków,robienia z nich niewolników,wtrącania się w nasze sprawy.Czuję się patriotą i wiem,że Polacy są w stanie uratować naszą Ojczyznę z tej ruiny do której doprowadziła nas UE i podległy jej rząd Donalda Tuska.
Gość#230 Mar 28, 2016, 23:59
Wszystkie wymienione postulaty do Pana Prezydenta Andrzeja Dudy są zasadne i adekwatne za wyjściem z Uni ,pod czym sie podpisuję i podtrzymuję to rządanie.
Gość#231 Mar 29, 2016, 00:48
dość Bandyckiej UE
Gość#232 Mar 29, 2016, 05:41
DOŚĆ FASZYSTOWSKICH RZĄDÓW UE KTÓRA DOPROWADZIŁA POLSKĘ DO CAŁKOWITEGO UPADKU !!! MY CHCEMY WIELKIEJ POLSKI I TAKĄ BĘDZIE BO MY NARÓD POLSKI TEGO CHCEMY I NIE INTERESUJĄ NAS OPINIE TYCH KTÓRZY POLSKĘ WYKORZYSTALI I ZNISZCZYLI !!! CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE !!!
Gość#233 Mar 29, 2016, 05:49
Poniewaz kocham swoj kraj i chce aby zycie moich rodakow oraz dzieci bylo godne i bezpieczne
Gość#234 Mar 29, 2016, 06:29
Popieram petycje w 100%.. wyjscie z UE to jedyny ratunek dla nas.
Nie pozwolimy lewactwu rzadzic nasza piekna ojczyzna!
Czolem Wielkiej Polsce!!!
Nie pozwolimy lewactwu rzadzic nasza piekna ojczyzna!
Czolem Wielkiej Polsce!!!
Gość#235 Mar 29, 2016, 07:06
UE niszczy polską gospodarkę od lat.. Jestem na nie!
Gość#236 Mar 29, 2016, 07:24
Unia Europejska mnie rozczarowała, okazała się socjalistycznym tworem, w którym biedne kraje służą poddańczo krajom bogatym i są do tego dyskryminowane i nie mają żadnego prawa głosu we własnych sprawach państwowych. UE łamie demokratyczne prawo do wolności, niepodległości i suwerenności państwowej i obywatelskiej. Do tego zaczynam się jeszcze bać we własnym kraju przynależności do tej unii, w związku z niekontrolowanym napływem imigrantów islamskich, wyznających religię przemocy i stosujących je, przy równoczesnej akceptacji tego stanu rzeczy przez ludzi z aparatu władzy unijnej. Zostały złamane i pogwałcone fundamentalne zasady, obowiązujące dotychczas w Unii Europejskiej, przez samych jej przedstawicieli. Czuję się po prostu oszukana i rozczarowana, a do tego się jeszcze teraz boję o swoją rodzinę i o siebie samą.
Kategoryczne NIE! - dla takiej Unii!
Kategoryczne NIE! - dla takiej Unii!
Gość#237 Mar 29, 2016, 07:49
dość lewackiej unii w pięknej naszej Polsce !
Gość#238 Mar 29, 2016, 08:00
Ponieważ mam dosyć przekrętów ze stroni Unii, którzy wmuszają nam imigrantów.
Gość#239 Mar 29, 2016, 08:05
Dalszy udział Polski w Unii Europejskiej jest zgubny dla naszego Narodu i Kraju. Wyszliśmy z bloku sowieckiego i weszlismy do bandyckiej Unii.
Kombatant.#240 Mar 29, 2016, 08:06
Nie życzę sobie abt mną rządził niemiecki faszysta Schulz wraz z belgijskim przygłupem.
Gość#241 Mar 29, 2016, 08:13
Podpisałem petycję ponieważ nie zgadzam się z polityką EUROKOŁCHOZU a w szczególności z wtrącaniem się w wewnętrzne sprawy POLSKI, lewactwem promowanym przez Nią.
Gość#242 Mar 29, 2016, 08:32
Polska będąc członkiem uni europejskiej straci całkowicie suwerenność,będzie jednym z biednych eurolandów.Zagrożone będą nasze tradycje,obyczaje,katolicyzm i inne wartości
Gość#243 Mar 29, 2016, 08:52
UE działa na szkodę Polski.Działanie unii prowadzi do duchowego,kulturowego, gospodarczego i obronnego zniszczenia Polski.
Naród polski został podstępnie złapany w pułapkę przystępując do UE - zostaliśmy oszukani przez władze unii i skorumpowanych polskojęzycznych polityków.
Naród polski został podstępnie złapany w pułapkę przystępując do UE - zostaliśmy oszukani przez władze unii i skorumpowanych polskojęzycznych polityków.
Gość#244 Mar 29, 2016, 08:58
Podpisalem ,bo pragne reszte swojego zycia spedzic w pokoju i spokoju
nunu#245 Mar 29, 2016, 09:00
Nic dobrego ta cała UE nam nie przyniosła...sami sobie poradzimy.
Gość#246 Mar 29, 2016, 09:01
Nic dobrego ta cała UE nam nie przyniosła...sami sobie poradzimy.
Gość#247 Mar 29, 2016, 09:02
Głosowałam wtedy przeciw wejściu do UE głownie ze względu na kłamliwą propagandę i brak prawdziwych informacji teraz z całą świadomością chcę wyjścia z tego kołchozu
Gość#248 Mar 29, 2016, 09:20
Jest ona w pelni sluszna i uzasadniona
Gość#249 Mar 29, 2016, 09:26
Dlatego, że nie chcę aby mój Kraj pozostawał kolonią wielkich Niemiec bądź innych cwaniaczków pragnących naszym kosztem budować u siebie dobrobyt!
Gość#250 Mar 29, 2016, 09:38
Unia nie zabezpiecza naszego bezpieczeństwa pod każdym względem ,
jedynie dąży by nasze panstwo było zależne od nakazów unijnych , czyli automatycznie nas zniewala i podporządkuje swoim rządom.
Unia dyskryminuje Polskę , jej dyrektywy są szkodzące naszej Ojczyźnie, miesza się w naszą wewnętrzną politykę ,
Unia nie dba o suwerenność naszych państw , nie strzegąc granic Schengen oraz ukrywa problemy narastające z uchodźcami,
Niemcy ktorzy wiodą prim w Unii , na hura sprowadzaja imigrantów , bez pełnej weryfikacji sami ich zapraszają a kosztami chcą obciążyc całą Polske .
Polski nie stać na sprowadzanie imigrantów , ktorych trzeba utrzymywać , nasz kraj jest za biedny na zachcianki Merkel
jedynie dąży by nasze panstwo było zależne od nakazów unijnych , czyli automatycznie nas zniewala i podporządkuje swoim rządom.
Unia dyskryminuje Polskę , jej dyrektywy są szkodzące naszej Ojczyźnie, miesza się w naszą wewnętrzną politykę ,
Unia nie dba o suwerenność naszych państw , nie strzegąc granic Schengen oraz ukrywa problemy narastające z uchodźcami,
Niemcy ktorzy wiodą prim w Unii , na hura sprowadzaja imigrantów , bez pełnej weryfikacji sami ich zapraszają a kosztami chcą obciążyc całą Polske .
Polski nie stać na sprowadzanie imigrantów , ktorych trzeba utrzymywać , nasz kraj jest za biedny na zachcianki Merkel
| This discussion has been closed. |